Ahoj
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá toto kolo, chtěl bych se poptat na zkušenosti s kolem a hlavně na rám. Přemýšlím o koupi toho bike, takže budu rád, za kždou informaci.
Díky
Ahoj
Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemá toto kolo, chtěl bych se poptat na zkušenosti s kolem a hlavně na rám. Přemýšlím o koupi toho bike, takže budu rád, za kždou informaci.
Díky
Žádná reakce? To si asi budu muset to kolo koupit a něco sem napsat. :-)
Tak jsem si to kolo koupil, asi ho mám jediný v celý republice, když nikdo nenapíše ani slovo. „Díky“
Na foru ho tu asi nikdo nemá, není ani v našich bajcích, takže ti své zkušenosti nikdo říct nemoh.
Alespoň nějaká reakce, díky.
Jo jo, čekal jsem, že třeba mohl mít někdo kolo půjčené nebo vlastník může být nějaký znamý.
A jaky teda je taky uvazuju o haibike.
Neřeknu, kup si ho :-)))
Ja jsem jezdil na heetu na testfestu a taky o nem zacinam cim dal vic uvazovat…
a bylo živé to kolo, víš jak zdvihy 150mm a pod 12kg je zajímavá kombinace tak mě zajímá jak se na tom jezdilo (silnice/teren) atd. …
On totiž každej ty haibiky doporučuje, ale nikdo na nich nejezdí :D
Já doporučoval a jezdil :) Byl to greed sl, jestli si to v té záplavě kol pamatuju dobře :D
nebyl to nahodou Light RC ?? :D
jinak mam Light SL – spokojensot az na jedno – na Trech vrchach jsem ho asi dost nesikovne polozil (pri stoupani to sklouzlo po korenu) a ted zkousim reklamacku ramu (napraskla zadni vzpera) – bohuzel neni to obyc reklamacni prasklina – je to trosku vmackly dovnitr → davam ani ne 1% na uspech – pak budu jezdit a pri zvetseni praskliny pujde na opravu…
Jinak az an tuto dobu s ramem naprosta spokojenost…
já jo, akorát teda netuším co mám za model, ale je to 2010 SLX myslím, až pojedu z hokny tak se mrknu.