• Vymi

Panove jak jste na tom jdete do toho… co se tyka me musim si jeste trochu potrenovat ale jinak jdu do toho… :-) odkaz zde…

www.selasport.cz/…le_cross.htm

:-)))

0 0
    • McBlacky  

je to daleko jinak proč ne…

0 0
    • versusio  

jj už se to bliží pokud vyjde tak nádherné počasí jako loni bude to skvělej zážitek

0 0
    • Martinkaa  

Nesmim si to napopate nechat ujit :-) Dneska jsem se byla projet po trati. Je fakt pekna :-) Jinak beh vzdycky trenuju naostro – primo behem zavodu :-))

0 0
    • grafik  

na 90% jedu

0 0
    • TheIF  

Bych nedoběch teda nedolez ani na Helf a 4,5km by mě určitě zabilo :-)

0 0
    • Stancek  

Esli se zbavim bacila, tak do toho jdu :-) Skoro dva mesice jsem an kole nesedel, behat nechodim, prechazim chripku… to bude prdel, vemu to turisticky at ma byt kdo posledni.

0 0
      • petryk  

Bezva, první soupeř, který by mohl mít podobnou výkonnost:) Jestli budu OK, tak se zúčastním. Běh je můj VELKÝ nepřítel:)

0 0
        • Vymi  

Tak to je bezva ze tam nebudu sam :-)

0 0
          • Stancek  

Safra… kamaradka slavi 18 a pry beda jestli neprijdu… to zas bude dilema kam jit…

0 0
            • Martinkaa  

No zalezi, kdy je slavi. Jestli az vecer, tak je urcite stihnes. Startuje se ve dve, za +/-hodinu to budes mit za sebou, vyhlaseni, parek, pivo a oslavu nemuzes propasnout ;-)

0 0
              • Stancek  

Za hodinku jo? U me spis tak za tri… :-D Parek si samozrejme ujit nenecham, pivko nevim, budu autem, oslava zacina ve 4 a predbezne jsem slibil ze se postaram o gril, no budu muset tuhle prijemnou povinnost na nekoho delegovat.

0 0
                • Martinkaa  

Poslednimu to vloni trvalo 1:40, takze pokud se s tim nebudes moc roztahovat, tak oslavu urcite stihnes ;-)

0 0
    • Chaingang  

Naštěstí bych měl být na Nova Cupu,takže si to opět nechám ujít.Hrozně mě to „mrzí“

0 0
    • dancing dog  

Je tu kromě mě ještě někdo, kdo tu na bajku jezdí bez závodnických ambicí?! Připadám si tu dost méněcenej !!!!! :-(

0 0
      • grafik  

Luka

0 0
        • Vymi  

grafik… :-))

0 0
        • luke777  

mas problem brouku? ja ti dam ze nemam zavodni ambice jedu co to da ale pianko jestli budu 601 ci 350 cert to vem, ja se kocham vis? t jen vystartujes a zenes se do cile jak chrt:))

0 0
          • Vymi  

dneska nebo zitra se jdu probehnout…:-) at vim jak to semnou doopravdy je…

0 0
    • Belial  

Možná se taky přidám. Byl jsem tam v r. 2004 a bylo to super. Teď sice asi zhebnu z toho běhu, ale aspoň bude sranda. Možná ještě někoho ukecám.

0 0
    • versusio  

tak mám pocit že posunuli termín ,je to už tento víkend !!

0 0
    • Biker jak Pes  

Už jsem se na to chystal, těšil jsem se jak malý kluk a nakonec jsem z toho onemocněl, takže z toho asi nic nebude :(((((

0 0
    • Martinkaa  

Tak co, kdopak z vas chodil minuly tyden poctive behat? :-P

0 0
      • petryk  

Jeste porad premyslim, ze to zkusim… ale behat dopredu, to ne, to by me zabilo:)

0 0
      • Stancek  

Tak jsem se zkusil parkrat projet na kole a vubec mi to nejede a o behani nemuze byt ani rec, asi vam prijedu jen fandit…

0 0
      • grafik  

ja se prijedu nakonec jenom podivat, su srab no :)

0 0
        • luke777  

ja mozna taky po tom minulem vikendu kdy me grafik natrhl prdel bych i zavodil ale nemuzu mam zasitou prcinu jak rekl pan doktor:)))

0 0
      • Martinkaa  

Ale no tak panove! ;-) Prece nevymeknete ;-) Ja jsem letos bezela taky akorat jednou – na Becvomanovi :-)) Jde spis o tu srandu :-). A je to takova rachlovka, ze to ani moc neboli :-)

0 0
        • kolda  

ja musim na oslavu narozenin „tchyne“ :(- ucast ne uplne povinna, ale hodne „doporucena“:) takze nic.

skoda, tech 4,5 km bych nejak odbehl. ma byt krasne.

0 0
        • lith  

to bolí až druhej den.....ten výběh je brutální…osobní zkušenost :-)

0 0
          • Stancek  

To verim… kdyby me fakt chytil amok a sel na start, je to na bezecky boty, nebo do toho terenu radsi kopacky se spuntama?

0 0
            • lith  

pamatuju borca, kterej to běžel v cyklo tretrách…neztratil čas přezouváním…:-)

Já bych dal normální běžecký boty…stejně myslím že do kopce to nevyběhneš, to je taková spíš chůze :-)

0 0
              • Stancek  

Do kopce nevybehnu urcite… to spis abych si nerozbil hubu cestou dolu…

0 0
              • Belial  

Nevyběhneš, protože všude zavazejí lidi co to nevyběhnou :o)

0 0
            • Martinkaa  

Ja to beham v botaskach a pak obuju tretry na kolo. Je fakt, ze ten rok, jak prselo, to bylo do kopce na macky a z kopce na lyze :-)

0 0
          • Martinkaa  

No jo, to nesmis do toho kopce bezet, ale jit to pekne v poklidu jako ja :-)

0 0
            • zirecek  

Hm, už tě vidím jak si jdeš na víkendovou vycházku z Helfu, :-).

0 0
            • Stancek  

Gratuluju k „bedne“ :-)

0 0
              • Martinkaa  

No vloni to bylo lepsi, ale aji tak dobre :-) Za chvilku sem hodim fotky. Jen, co to dodelam ;-)

0 0
        • Stancek  

Kdyz se divam na fotky z lonska, tak Ti borci se moc srandovne netvari…

0 0
        • petryk  

ja teda nevymeknu! jestli budu po patecni akce dostatecne strizlivy, abych mohl ridit, tak se dostavim. priprav se, budes mi davat prvni pomoc:)

0 0
        • luke777  

bohuzel mam na prdeli 5 stehu 2cm siroka dirky a 6cm hluboka pan doktor na chirurgii nechapal takze bohuzel jako divak , byl sem tam v roce 2004 bezel sem az pod kopec nahelfstyn a pak sem se vydrapal na louku pred hrad probeh a pak brutalni sesup dolu a hura na kolo, bohuzel nemuzu nikde najit vysledky z 2004, jo minulej rocnik chcalo a chcalo

0 0
          • Vymi  

ehm… ja teda nebehal ze… jen kolo dal… :-) no nevim podle pocasi… :-)

0 0
            • grafik  

prijed dame sraz … u piva

0 0
              • Vymi  

asi bych mel dojet… i s mladou to bychom na to pivo mohli… :-) ale jeste uvidim… mozna bych to dal…

0 0
                • Stancek  

No pockej pockej… na pivo az v cili ne? Jsi to tady spiskal a couvnes? Kua pojeeed, at tam znam aspon nekoho.

0 0
      • grafik  

pekny fotky a povedena akcicka … i z pohledu zmrzleho divaka :) A priste .. priste budu zavodit.

0 0
      • Belial  

Jo, jo. Bylo to super. Pěkná trať na běh i na kolo. Škoda že už si nepamatuju kama se to vůbec jelo. Gratuluju ke 3. místu. Za stěračem jsem měl pozvánku na ICE-MAN 2006 ve Zborově. Jedete?

0 0
        • Martinkaa  

Mels jet dneska s nama. Byli jsme s Vojtou, Pekackem, TheIFem a Tinkem na svihu. Varazili jsme z Tyna a projeli jsme cast Sely + Dablkros. Takze nejvetsi mistni vychytavky :-)

0 0
          • Belial  

Bohužel. Včera závody, dneska povinosti :-) Od rána makám :-(, alespoň se o to pokouším. Ale někdy bych tam určitě vyrazil, protože to tam fakt neznám.

0 0
            • versusio  

2Belial:čus ty seš ze Vsetína ? a pojedeš na ten duatlon do Zborova ?ozvi se mi prosimtě…Díky Tom F.

0 0
              • Belial  

Chtěl bych se tam vypravit, ale slíbit to nemůžu. Kdybych jel, určitě se ozvu.

0 0
    • koub1s  

Haloo lidicky, poradatele koukam na to prdi nebo nevim ale bylo tam spousta fotografu a fotoreporty nikde :( … akorat martinky… ale tam jsem nenasel sebe ani nikoho sveho znameho..

jestli neco mate plz sharnete to ;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.