Panove jak jste na tom jdete do toho… co se tyka me musim si jeste trochu potrenovat ale jinak jdu do toho… :-) odkaz zde…
www.selasport.cz/…le_cross.htm
:-)))
Panove jak jste na tom jdete do toho… co se tyka me musim si jeste trochu potrenovat ale jinak jdu do toho… :-) odkaz zde…
www.selasport.cz/…le_cross.htm
:-)))
je to daleko jinak proč ne…
jj už se to bliží pokud vyjde tak nádherné počasí jako loni bude to skvělej zážitek
Nesmim si to napopate nechat ujit :-) Dneska jsem se byla projet po trati. Je fakt pekna :-) Jinak beh vzdycky trenuju naostro – primo behem zavodu :-))
na 90% jedu
Bych nedoběch teda nedolez ani na Helf a 4,5km by mě určitě zabilo :-)
Esli se zbavim bacila, tak do toho jdu :-) Skoro dva mesice jsem an kole nesedel, behat nechodim, prechazim chripku… to bude prdel, vemu to turisticky at ma byt kdo posledni.
Bezva, první soupeř, který by mohl mít podobnou výkonnost:) Jestli budu OK, tak se zúčastním. Běh je můj VELKÝ nepřítel:)
Tak to je bezva ze tam nebudu sam :-)
Safra… kamaradka slavi 18 a pry beda jestli neprijdu… to zas bude dilema kam jit…
No zalezi, kdy je slavi. Jestli az vecer, tak je urcite stihnes. Startuje se ve dve, za +/-hodinu to budes mit za sebou, vyhlaseni, parek, pivo a oslavu nemuzes propasnout ;-)
Za hodinku jo? U me spis tak za tri… :-D Parek si samozrejme ujit nenecham, pivko nevim, budu autem, oslava zacina ve 4 a predbezne jsem slibil ze se postaram o gril, no budu muset tuhle prijemnou povinnost na nekoho delegovat.
Poslednimu to vloni trvalo 1:40, takze pokud se s tim nebudes moc roztahovat, tak oslavu urcite stihnes ;-)
Naštěstí bych měl být na Nova Cupu,takže si to opět nechám ujít.Hrozně mě to „mrzí“
Tak doufam ze jim to tam poradne natres…
jo,to bude dobrá drakiáda…začíná se ze mně zas stávat silničář
Je tu kromě mě ještě někdo, kdo tu na bajku jezdí bez závodnických ambicí?! Připadám si tu dost méněcenej !!!!! :-(
Luka
grafik… :-))
mas problem brouku? ja ti dam ze nemam zavodni ambice jedu co to da ale pianko jestli budu 601 ci 350 cert to vem, ja se kocham vis? t jen vystartujes a zenes se do cile jak chrt:))
dneska nebo zitra se jdu probehnout…:-) at vim jak to semnou doopravdy je…
Možná se taky přidám. Byl jsem tam v r. 2004 a bylo to super. Teď sice asi zhebnu z toho běhu, ale aspoň bude sranda. Možná ještě někoho ukecám.
tak mám pocit že posunuli termín ,je to už tento víkend !!
Jj, :-).
Už jsem se na to chystal, těšil jsem se jak malý kluk a nakonec jsem z toho onemocněl, takže z toho asi nic nebude :(((((
Tak co, kdopak z vas chodil minuly tyden poctive behat? :-P
Jeste porad premyslim, ze to zkusim… ale behat dopredu, to ne, to by me zabilo:)
Tak jsem se zkusil parkrat projet na kole a vubec mi to nejede a o behani nemuze byt ani rec, asi vam prijedu jen fandit…
ja se prijedu nakonec jenom podivat, su srab no :)
ja mozna taky po tom minulem vikendu kdy me grafik natrhl prdel bych i zavodil ale nemuzu mam zasitou prcinu jak rekl pan doktor:)))
JA? co se ti stalo? o nicem nevim …
vis moc dobre ty dable:)) nez sem se nadal.....
Ale no tak panove! ;-) Prece nevymeknete ;-) Ja jsem letos bezela taky akorat jednou – na Becvomanovi :-)) Jde spis o tu srandu :-). A je to takova rachlovka, ze to ani moc neboli :-)
ja musim na oslavu narozenin „tchyne“ :(- ucast ne uplne povinna, ale hodne „doporucena“:) takze nic.
skoda, tech 4,5 km bych nejak odbehl. ma byt krasne.
to bolí až druhej den.....ten výběh je brutální…osobní zkušenost :-)
To verim… kdyby me fakt chytil amok a sel na start, je to na bezecky boty, nebo do toho terenu radsi kopacky se spuntama?
pamatuju borca, kterej to běžel v cyklo tretrách…neztratil čas přezouváním…:-)
Já bych dal normální běžecký boty…stejně myslím že do kopce to nevyběhneš, to je taková spíš chůze :-)
Do kopce nevybehnu urcite… to spis abych si nerozbil hubu cestou dolu…
Nevyběhneš, protože všude zavazejí lidi co to nevyběhnou :o)
Ja to beham v botaskach a pak obuju tretry na kolo. Je fakt, ze ten rok, jak prselo, to bylo do kopce na macky a z kopce na lyze :-)
No jo, to nesmis do toho kopce bezet, ale jit to pekne v poklidu jako ja :-)
Hm, už tě vidím jak si jdeš na víkendovou vycházku z Helfu, :-).
Gratuluju k „bedne“ :-)
No vloni to bylo lepsi, ale aji tak dobre :-) Za chvilku sem hodim fotky. Jen, co to dodelam ;-)
Kdyz se divam na fotky z lonska, tak Ti borci se moc srandovne netvari…
ja teda nevymeknu! jestli budu po patecni akce dostatecne strizlivy, abych mohl ridit, tak se dostavim. priprav se, budes mi davat prvni pomoc:)
Coze??? Nejaky hezky slecny tam budou davat prvni pomoc? Ze bych prece jenom nevymeknul? :-D
Přijeď, :-).
bohuzel mam na prdeli 5 stehu 2cm siroka dirky a 6cm hluboka pan doktor na chirurgii nechapal takze bohuzel jako divak , byl sem tam v roce 2004 bezel sem az pod kopec nahelfstyn a pak sem se vydrapal na louku pred hrad probeh a pak brutalni sesup dolu a hura na kolo, bohuzel nemuzu nikde najit vysledky z 2004, jo minulej rocnik chcalo a chcalo
ehm… ja teda nebehal ze… jen kolo dal… :-) no nevim podle pocasi… :-)
prijed dame sraz … u piva
asi bych mel dojet… i s mladou to bychom na to pivo mohli… :-) ale jeste uvidim… mozna bych to dal…
No pockej pockej… na pivo az v cili ne? Jsi to tady spiskal a couvnes? Kua pojeeed, at tam znam aspon nekoho.
pekny fotky a povedena akcicka … i z pohledu zmrzleho divaka :) A priste .. priste budu zavodit.
píšu si…:)
Jo, jo. Bylo to super. Pěkná trať na běh i na kolo. Škoda že už si nepamatuju kama se to vůbec jelo. Gratuluju ke 3. místu. Za stěračem jsem měl pozvánku na ICE-MAN 2006 ve Zborově. Jedete?
Mels jet dneska s nama. Byli jsme s Vojtou, Pekackem, TheIFem a Tinkem na svihu. Varazili jsme z Tyna a projeli jsme cast Sely + Dablkros. Takze nejvetsi mistni vychytavky :-)
Bohužel. Včera závody, dneska povinosti :-) Od rána makám :-(, alespoň se o to pokouším. Ale někdy bych tam určitě vyrazil, protože to tam fakt neznám.
2Belial:čus ty seš ze Vsetína ? a pojedeš na ten duatlon do Zborova ?ozvi se mi prosimtě…Díky Tom F.
Chtěl bych se tam vypravit, ale slíbit to nemůžu. Kdybych jel, určitě se ozvu.
Haloo lidicky, poradatele koukam na to prdi nebo nevim ale bylo tam spousta fotografu a fotoreporty nikde :( … akorat martinky… ale tam jsem nenasel sebe ani nikoho sveho znameho..
jestli neco mate plz sharnete to ;)
Tady je jeste jedna fotogalerie: www.hranictibikeri.net/…umbnails.php?… O nicem dalsim bohuzel nevim. Na strankach Sely zatim nic neni, ale treba bude :-) Ale i tak tech fotek nikdy nebylo moc. Fotografove jsou vetsinou rodinni prislusnici zavodniku. Priste si musis taky nekoho domluvit :-)
Moc tam toho neni, ale aspon neco :-) www.selasport.cz/…owGalery.php?…
je nekde ta mapa te trasy co se jede… ? diky :-)
ee