nevideli ste nekdo v nejakem shopu (idealne morava)holcickovske kola bledemodreho supa 760 nebo sedoruzoveho scotta contessu 40?? dik
nevideli ste nekdo v nejakem shopu (idealne morava)holcickovske kola bledemodreho supa 760 nebo sedoruzoveho scotta contessu 40?? dik
myslíš tohodle??? :o)
bike-forum.cz/forum/fotky/nase_biky.html?detail=3155
No záleží jako velikost, ale já jsem bral na kupkolo a možná by mohl ještě nějakou 15 mít, ale 17 už měl vyprodanou.......
jj presne..sem mel napsat rovnou modrou s kytickama:-)) u toho supa nevim mjak velikost. scotta sme zkouseli. moja ma 160cm, jak to mas doma ty a co bys doporucil?
165cm a má 15 jinak další dáma podobných parametrů a stejnou velikostí : bike-forum.cz/forum/fotky/nase_biky.html?detail=2653
takže myslím že 15 bude sedět…17 bude určitě moc
Jinak to kolo není špatný, ale já jsem z něj už vlastně všechno shodil a vypadá to že nakonec bude i lehký…původní stav odhaduju někam přes 13kg :(
no ale když se tak dívám na toho tvojeho bajka, tak si myslím, že by ses měl pochlapit a koupit jí přímo topmodel :)
PS: nebyl si s tím kolem náhodou na fotce ve velu?????
no ja bych chtel contessu 30…prece jen je to uz jinde. je to hotove kolo, navic se da jeste sehnat. jenze problem je ze s nim uplne neladime. contessa40 prosla testem sladeni skvele ale na sklade uz neni,a nebude…takze zkousim nekde najit nejaky kousek na kramu.
ps: jo byl:-)
Pokud je ta Contessa 30 ta fialovo-bílá, prosím kde ji mají – potřebuji nutně pro polovičku – má 167, takže váhám mezi 15 a 17 – kdo mi řekne, kde mají obě velikosti fyzicky na ozkoušení, má u mě flašku dobrého vína.
díkes
Cus, my jsme pro pritelkyni kupovali prave tu Contessu 30, brali jsme ji pres znameho u Valenty v Pelhrimove, kde ma 15% slevu, ale to bylo uz tak pred mesicem. Pry je po nich velka poptavka, takze mozna uz nebudou…? Taky mi ji nabizel prodejce v Kolasmichov, ale opet uz tak mesic a neco zpatky. Jeste jsme videli Contessu 20 v Bikeexpertu na Karlaku. Jinak pritelkyne ma 173 cm, brali jsme M a jeji v pohode. Snad jeste sezenes, ale nevim nevim…je to fakt dobry kolo.
no cykloexpert má v nábídce jak Scotta tak Supa, takže bych se zkusil poptat ještě tam......
dik. jinak dovozce scottu je uplne vybrakovany. nejen kola ale i hadry atd. vzhledem k tomu ze jeste neni ani leto, tak docela brzo:-(
no po tom co jsem loni v dubnu už nesehnal nic co jsem potřeboval tak už mě nic nepřekvapí :)
bohužel, cykloexpert na contessy už jen „přijímá předobjednávky“, tj. nemá je ani na skladě ani už u nich nezjišťuje dostupnost protože ví že u dovozce nejsou. Doufal jsem, že existuje někde krám, kde mají ideálně 2 kousky té 30tky – bohužel SUPík se nelíbí a tak průběžně zkoumám co jiného :-(
dva modely pohromade bude problem. aktualne je situace takova ze se desitky prodejcu pretahuji o jednotlive kousky co jsou, stahuji se kola z prodejen,…
dneska jsem byl v OL Gigasportu a pár Contess jsem tam viděl, ale byly to ty levnější kousky. Vzhledem k tomu, že teď kolo pro slečnou skládám a rám už mám, moc jsem to neprohlížel…