!!!!! HLASUJTE V ANKETĚ NEJOBLÍBENĚJŠÍ ZAVODNÍK 2010 !!!!!
Hlasování bude ukončeno 10.11.2010 ve 24:00
Vítězka bude vyhlášena na akci „Král cyklistiky 2010“, která se koná 11.11.2010 od 15:00 v TOPHOTELU PRAHA
!!!!! HLASUJTE V ANKETĚ NEJOBLÍBENĚJŠÍ ZAVODNÍK 2010 !!!!!
Hlasování bude ukončeno 10.11.2010 ve 24:00
Vítězka bude vyhlášena na akci „Král cyklistiky 2010“, která se koná 11.11.2010 od 15:00 v TOPHOTELU PRAHA
A to jsi nekdo ze zucastnenych, ze ses kvuli tomu registroval. Nezlob se, ale ta adresa nevypada zrovna duveryhodne, neklikam seru na te.
Ty me taky.
poď mi to říct sem Viléme (:
máš tam nějakej špatnej odkaz nebo co.
Proč Huřiková?
proč ne? ona je, jak by řekl můj kamarád Christoph: „BEAUTIFUL FAST WOMAN“ (:
proboha tos ji nikdy neviděl naživo ne ?
líbal sem se s ní a nemyslim na plakátu(kterej ovšem samozřejmě mám)(:
Jazykem?
to bohužel zatim ne (:
Nech si ty impertinentní dotazy…:P :D
a ty by sis nenechal líbit Břeťo? jo jasně ty si tý svojí věrnej jak pes (:
Když nepodlehl v Americe plnému domu nažhavených asiatek a kdoví čeho ještě, tak nějaká Huříková ho myslím nechává zcela chladným ;)
kurnik tož dobře se to rozjíždí! hele ale týhle by beztak neodolal (:
Zcela…;) Ona ale taky není pusa jako pusa…
Hádě dostal pusu na tvář a je z toho celý naměkko…:)
a ta černoška vypadala zhruba jak ať máme představu, asi tak ? (:
Jaká černoška? Asi sem ztratil nit…;)
omlouvám se, jsem si popletl s nažhavenou asiatkou, ty se chovaj asi sakra jinak než český holky, nebo se pletu?
omlouvám se, ty se chovaj asi sakra jinak než český holky, nebo se pletu?
Nalité američanky jsou celkem dost promiskuitní…ono i nalité češky v USA…to bude asi tou zeměpisnou polohou…:)
ještě jsi zapomněl napsat …ono i nalité češky v česku :-D
To je taky pravda…asi…už delší dobu nemám možnost toto zkoumat:)
hoši víte že to vypadá jako debata tří paniců ? xD xD xD mno nic nebudu se vám do toho ***** xD xD xD
čtyř? (: ne dobře ty!
Vítej mezi námi :-*
Ta pusa byla roudovi jako na čelo?
a jak mlaskla (:
proč nalité, když maj vedle sebe pořádnýho chlapa, každá skřehne (:
Stačí pár panáků a nemusíš být ani pořádný chlap…;)
PS: Tenhle postup sem nikdy nepraktikoval, bo sem na to neměl dost financí…:)
s jeho xichtem musí bejt každá na plech jinak nic neni xD
O kom mluvíš?
ani ty se nevyznáš v tom jak jsou řazený vlákna ?:O) nebo jen neumíš číst ?
(:
V řazení se vyznám, číst umim. Dle posloupnosti konverzace to pak asi bylo myšleno mým směrem (ptal jsem se pro ujištění)…:) Každopádně je odvážné, něco takového tvrdit, když si mě nikdy neviděl…;) Leda bys myslel můj profilový obrázek…;)
nevyznáš, ale je s Tebou jakžtakž sranda, ať Vám to klape s mladou
Hádě dostal pusu na tvář a je z toho celý naměkko…
Tak to byla od něj… no, řekněme trochu nepatřičná reakce…
kuurva :-DDD
byl si na mistráku krakonoši?
wtF? I'm loosing point…:(
di za babou a neztrácej tady čas Břeťo, bude ráda (:
Ona je ještě v práci:)
BájDVej: To se ti moje jméno tak líbí, že ho tak často používáš, Milane?
ne ale když Tě tak rodiče pojmenovali, tak proč toho nevyužít, mám ti říkat jinak? třeba alincebe? (:
Nebo třeba neoslovovat, když je očividné, že na mě reaguješ…;) Jinak mi to nevadí, jen mě to zaujalo…:)
no ale stalo se mi to docela nedávno, má pravdu ten chlapec
ale nerozbrečel jsem se kvůli tý pěsti, ale úplně jiné věci
jinak díky za zastání náčelníku (:
a … a v tom ses probudil a maminka měla plno práce s návratem tvého lože do původního stavu :)
chceš fotku? ale mě je to jedno, já myslim stejně na jinou… jinak pěkná fotka v profilu (:
Proč ano?! Osobně bych dal hlas jiné…
já bych taky dal (i) jiné (:
Já už dal hlas jiné.
jenom ten hlas? (:
tak to všeci ;)
a co ty cca 4% ty by ti dali (:D
Dali by mi? :O Néé!!
Myslím, že by bylo fér dát tenhle odkaz , ať si každý vybere sám…;)
ale prdy! tahle anketa je ta správná
Tomcatuji!
DESATERO: 8. BOD: Vyplňte si profil
Občas je lepší, když ostatní vědí, s kým mluví. Mohou si tak udělat obrázek o zkušenostech bikera či bikerky. Stejně tak je to fajn, protože si tak můžete najít bikery či bikerky ve vašem okolí. Pokud chcete, aby vám ostatní mohli z fóra psát, pak si povolte e-mail.
Hurikovou rozhodne ne
No z tebe musí mít Terka opravdu radost. Jestli má alespoň trochu hrdosti, tak by ti měla nakopat do pr..le…
Ona se timhle myslím nezajímá (: Terezka bude trénovat v Arizoně s přítelem…
Ale měla by. Je to nečestné a nesportovní…
není, jen drzé
Dal jsem hlas jiný, ale musim uznat, že tam má pěknou fotku, narozdil od ostatních…
No nevím, když se podívám na fotku Lucie Macíkové na stránkách svazu a pak tady , tak bych řekl, že fotograf udělal dost velký kus práce
Ale abych ji nekřivdil, ona to bude hodně sympatická slečna , asi by si měla změnit foto v oficiálním profilu u týmu.
všimněte si, s bajkem, jak je vysmátá (:
sympatická možná bude, ale já tenhle navoskovanej styl ala Agáta Hanychová moc nemusim
nevim proc ale uzivatel Hade mi svym zdejsim projevem znacne pripomina jisteho (radoby)znameho internetoveho blbecka radovana kaluzu. ale treba to je jen tim dnesnim casnym vstavanim.
čím se chovám jako blbeček? pouze se tu chci zasmát, když už je to vlákno o ničem (:
no zejmena tim ze se chovas jako radovan kaluza … ale neber si to osobne: kazdemu co jeho jest … coz ale znamena i to ze ja si muzu myslet co chci ze …
nechápu, samozřejmě že si můžeš myslet co chceš, si furt v Japonsku?
ne. ted jsem v cz.
tak jestli mi něco chceš říct, tak se můžem domluvit a pokecat, nemám rád útočení přes BF…
a co seš s odpušťěním takovej vocas, že si ani neumíš vyplnit profil? fakt moc mě neštvi, nebo!!! (:
tomcatuji
Jsem trochu mimo… Hade prodal Galaxy a vratil se na BF? :-D Ten banan, co tenkrat chytil, nebyl permanentni? :-)
neprodal ale rám zahodim, je to šmejd, omluvil jsem se adminovi…
Blok, jako obvykle.
na ten tvoj odkaz som sa nepozeral, v každom prípade si však svoj hlas cením na 165,97 €. v prípade záujmu sa dohodneme na mieste, kde mi ich prinesieš v obálke
(:
Ty jsi z laciného kraje! Anebo jsi tak skromný? :-)
Hribik je hodné kluk, neřekl by si přece přehnaně moc :D.
to je odstupňované podľa dôležitosti hlasovania
fany, i zde?!? Na nakole tě poslali do pr…, tak prudíš i zde? Tož já ti to teda zopakuji: POLIB SI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dyť je celkem v klidu…
mno a nechces sem dat tu anketu celou? treba mam radeji Katku Nash (ktere je nejakej sportovec, Hurikovi sem nikdy nefandil)
Co má ještě Huříková společného s cyklistikou?
Tak snad ji bude bavit az ji ustrihne svaz fondy :)