Ahoj všem.
Chystám se příteli koupit tyto hodinky
http://www.24time.cz/…012–16599–6/
Co si o nich myslíte? Líbí se Vám? Mají tam i model pro rok 2013, ale nevím…
Díky všem za Váš názor. Už jsem v koncích :-)
Jana
Ahoj všem.
Chystám se příteli koupit tyto hodinky
http://www.24time.cz/…012–16599–6/
Co si o nich myslíte? Líbí se Vám? Mají tam i model pro rok 2013, ale nevím…
Díky všem za Váš názor. Už jsem v koncích :-)
Jana
JO SUPER BER JE
barva se mi nelibi, ale to je jen zalezitost vkusu, jinak libi
muj nazor: spis bych videl jako problem „jen“ mineralni sklo…ale zalezi hrozne na pouzivani…pokud je bude tahat vsude a vzdy a neni to kancelarsky typ, mineralni sklo se poskrabe… a sel bych proto spise po necem, co ma sklo safirove, v tehle cenove kategorii to budou nejake Orienty atpd…
„Sportovní hodinky jsou napájeny formou baterie Quartz.“ to je teda hodinarska hlaska jak vino:(
tak celej ten veb je dost smutnej :-(
koukala jsem i jinde, ale tady mi to přijde nejlepší. věc názoru.
velký, kovový, oranžovo-stříbrný a v této cenové kategorii – jedině Seiko monster :-) Ale to je jen můj názor. Respektivně oranžový Samurai, ale u těch nevím jestli jsou ještě k mání.
njn, „jednoduche“ automaty za cenu „složitosti“ a efektnosti:)
ale i moje volba by to byla, slecno/pani, zakladatelko vlakna: ostatni ciferniky jsou stejne k prdu – nikdo to nepouziva/je to nepouzitelne: od toho jsou digistopky, telefony s kalendarem, navigace a jine pristroje…
Seiko Monster bude fakt DÁREK s velkým D. Pěkné, sportovně „elegantní“(burzianské hodinky to ale nejsou), bezúdržbové hodinky(sami se mechanicky natahují/bez baterie), co něco vydrží…
tak tak i „pepsi“ seika skx udelaj dost parady k ty cenovcice… :)
chceš-li jeste trochu lepe priblizit rozdil, nebojim se toho:
koupila bys svemu vysportovanemu priteli elektrokolo, aby s nim jezdil jak babka na nakup do kramu nebo bys mu radsi koupila poradne sportovni nacini, chlapskou mechaniku, ocel, olej, pot a slzy = radost z prekonaní sebe sama? Co ocení víc?
Oceni vic, ze ma vo fous(individualni zalezitost) hezci hodinky, do kterejch si musi kupovat baterku a resit jestli je neposkrabe nebo oceni hodinky, o ktery se nemusi vubec starat, jedou sami, fyzika, mechanika, chemie, testosteron?
:)
upresneni: v tehle cenove kategorii a slozitosti strojku to budou nejake Orienty(seiko) atpd..
To je spíše záležitost vkusu a názoru Tvého přítele či tebe. Každý ho máme trochu jiný, takže těžko radit. Za sebe mohu říci, že Festiny jsou jistě kvalitní hodinky, ale rozhodně bych si je nekoupil. Mám raději skromnější design. Moc koleček a tlačítek nemám rád. Dále se mi líbí klasické mechanické strojky a to ruční nebo automatický nátah. Líbí se mi respektive používám Seiko Monster a Prim Sport I a II tedy stručně potápky.
to jim nepiš, že máš rád starý primky, nedejbože, že jsi si je nechal v Novým městě renovovat :)
:)
Trefa. :) Ale když jsou tak pěkný! Já vím, doba je dneska trochu jinde no.
já souhlasím, taky už doma jedny máme :-)
zkus to na Chronomagu :)
tam jsou moc nafrněný a akorát by mi to zkritizovali
to si dam na chronomagu do popisky :D
:-D
ne
Mám model 2012, akorát s gumovým páskem. Nosím je poměrně často a sklo je bez škrábanců, spíš trpí ten barevnej kov na okraji hodinek na různý bouchnutí apod. Hodinky jsou to poměrně masivní, ale ani na mojí nijak velké ruce nevypadají blbě :-) Ke všemu se ale nehodí, já je mám jako v pořadí devátý hodinky ke dvěma automatům a asi šesti dalším hodinkám „společenštějšího“ typu.
Žádná velká hodinařina to není, ale mně se líbí ;-)
díky všem za názory!!!!!!!!!
jana
Mrkni na aukro, měli tam Festiny za lepší cenu…
Ber model 2013,je hezčí..
Jsou divný… kolik je příteli let?
Já osobně už bych třeba ve 30ti nechtěl civilní hodinky s designem sportovních… přijde mi to ujetý…
ja nosim uz asi 8 let (samozrejme!) festiny. jsem s nimi velice spokojeny: krome vymeny baterie a obcas i nejake te osicky v naramku zadna zavada.
hodinar tvrdil, ze zakladem zivotnosti quartzoveho strojku je pouzdro. u festiny je 100%. pravdou je, ze je setrim: nevozim na kolo ani je nekoupu.
me se naopak libi hodne budiku i tlacitek a i masivnost hodinek. festina tyto atributy splnuje.
REKLAMA A SHOP BEZ HISTORIE, RIZIKO OKRADENI, NEBRAT!;-)
Diky, ale neptam se na názor na shop. Už jsem ta objednala a vše ok. Co ty Festiny?
Jana
Nac se ptas, kdyz jsi udajne objednala?
Zda se mi, ze se v tom nejak zamotavas.
To je jedno. Objednala jsem tam neco jineho a pro nekoho jineho. To neres :-). Res festiny :-))))
Festiny? Tak ty bych si nekoupil:)
a uz vubec ne v shopu co existuje 2 mesice a maji ho naci dva cucaci:-)
Ááááá, pozor, zas nějakej další chytrák co neumí číst a vyjadřuje se k věcem, na který se dotyčný neptá ? A ještě má averzi k mladí ? Že by mladý komunista ?
Festiny OK, ale za situace, kdy stojí ve všech e-shopech i kameňácích stejně, bych je koupil v nějakým známějším kšeftě…
Tour de France od Festiny se mi líbil jenom v roce 2007: http://hodinky.inshop.cz/…f16273_5.jpg
Jinak já jsem volil Seiko Samuraj. Jsou to krásné hodiny, fajně těžké, ale nepřesné. Neměnil bych, ale znovu bych do nich už nešel. Je sice fajn, když se nemusí natahovat, ale tak po cca 3 dnech je potřeba je o ± minutu posunout.
který Samurai máš?
Počítej s tím, že jsou dost těžký. Na celodenní nošení to není, spíš jen na parádu. Mám je, tak vím o čem mluvím.
btw. na německém Amazonu stojí o 2 tis. Kč méně.
Jano, pokud se ti líbí, jdi do nich. Podívej se ještě někde na eBay, zda je neseženeš levněji.