Dobrý den má někdo zkušenost s tímto kolem a co si myslíte o té vidlici?A ještě dotaz má tohle kolo hydraulické brzdy podle parametrů a obrázku má ale někde jsem četl že jen V.dík za odpovědi www.super-nakup.cz/…tra-el-2007/
Dobrý den má někdo zkušenost s tímto kolem a co si myslíte o té vidlici?A ještě dotaz má tohle kolo hydraulické brzdy podle parametrů a obrázku má ale někde jsem četl že jen V.dík za odpovědi www.super-nakup.cz/…tra-el-2007/
no nevím, ale přímo v odkazu cos poslal je: Brzdy: V-Brake DEORE LX M580
… tak si s těma hydrama nějak nejsem úplně jistej :-)
K vidli ti nic neřeknu, nemám zkušenost. Kámoška jezdí na Hazardovi, je do bajku trochu ujetá a po výměně vidle (tehdá myslím nějaká elastomer RST) a véček za kotouče je myslím spokojená.
www.4ever.cz/modely.php?… podle katalogu to ma hydrauliky podle me neni problem tam zavolat.podle me jinak dobre kolo za levne penize
:-)
dík za odpověď.
Když trváš na HT (v jiném vlákně jsem ti dával odkaz na FS Mongoose), tak bych raději než toho 4ever vzal toto
www.super-nakup.cz/…-xtc-3-disc/
Má to funkční vidlici i brzdy.
Tenhle Giant vypadá rozhodně líp než ten 4Ever
Tohle bude verze s veckama. U bradskýho maji obe, verze s kotoucema ma oznaceni disc a je trochu drazsi, na tohle kolo jsem uz kdysi koukal, asi nikdo nema fotku s veckama:) www.bradsky.cz/index.php?…