Dobrý den,
sháním kolo na moji postavu 185/85 na běžnou turistiku,
vybral jsem si toto kolo
Bylo mi doporučeno prodejcem na krámě,
Bude vhodné?
Děkuji
Dobrý den,
sháním kolo na moji postavu 185/85 na běžnou turistiku,
vybral jsem si toto kolo
Bylo mi doporučeno prodejcem na krámě,
Bude vhodné?
Děkuji
nic moc, spíš nic
A které bys poradil, v jiné diskusi jsem naašel ještě tohle
Ahoj, za ty peníze určitě. Ten Kross předtím nee.
To vypadá docela slušně.
Za 15 hodně slabý, doporučil protože se ho potřebuje zbavit. Za 15 by mohla být aspoň XCR vidle a komplet Alivio.
Nahoře uprostřed je vyhledávání, tak zkus najít další podobné dotazy (je jich tu vážně hoooooodně – výrazy: 15 000, prosím pomoc/ o radu, jaké kolo atd.)
To jsem zkoušel, ale v každé diskusi radí vždy jiné kolo, viz příspěvek výše.
Obligátní záležitost, na kterou dostaneš obligátní odpověď – oslov stavitele z fóra.
Je sice hezké, když mají v krámě kolo s XT přehazkou do 15k, ale tím to asi končí :D
Tak jsem tady prolejzal fórum, ale některá doporučená kola se již nedají sehnat.
Dle doporučení to byly většinou kola Focus, KTM, Superior a další
Nalezl jsem tedy nějaká taková kola.
Nebo poraďte konkrétní kolo,
Děkuji
toto vypadá slušně (dle mě)
Tady ty mají jen 24 rychlostí a to bylo povětšinou nedoporučováno, ale dám ho sem
Možná by bylo lepší se vyhnout hervisu, když smyk je XT a přehazka altus nebo alivio. Podle mě tam je hodně aušusových dílů a jde jen o reklamu díky přesmykači nebo jinýmu dílu. Podle mě kolo z hervisu nebrat, protože to vypadá jen dobře, ale jezdit bude asi jiná otázka. Prý reklamace jdou špatně a celkově je to tam jen aby neměli prázdný prodejny. – Můj názor.
Spíš naopak. Hazka XT je nejvíc vidět a zbytek dílů stojí za prd.
Já to tak právě myslel, že přesmyk je o několik tříd nahoru jak jakýkákolik jiná část.
Mě je jedno z jakého obchodu bude.
Tak co by jste tedy doporučily?
Nebo je tu nějaký skladatel :) kol co by mi ho složil z dobrých dílů?
Samozřejmě jsou tu stavitelé. Hlavně ti ho v tvém rozpočtu postaví vyvážené. Žádný mix XT x Altus. Stavitele si tu dohledáš nebo: http://www.bike-forum.cz/…am-stavitelu, 80% příspěvků jsou hádky, ale 29.1. ve 20:36 to tam najdeš…