Zdarec.Jedete letos nekdo?Nevite kudy to vede od tech Hostenic?
Zdarec.Jedete letos nekdo?Nevite kudy to vede od tech Hostenic?
Nikdo?To nas tam moc nebude :-)
od hostenic po asfaltu, nejedu.
jak to?Ja myslel ze z Hostenic to jede nekam lesem.Vcera jsem to projizdel jen k Hostenicim a pak sem nevedel kam dal..
Já pojedu – pokud nebude nějak hrozně chcát. Z hoštěnic to vede směrem na Kalečník – kousek za hospodou se uhne do leva pak po žluté. Někde u hájenky se pak z té lesní asfaltky sjede do lesa (je tam viditelná šipka). Dál už to ale neznám. Chtěl bych to projet příští týden s kámošem co už Hoška jel a trasu zná.
No tak dneska to zkusim znova.Mapu mam ,ale neni to nejak ono ;-)
v neděli si to chci projet tak se můžeš přidat
letos si nevybrali dobrý termín, koliduje to s mnoha zajímavějšími zavody, kdyby to nechali na něděli, tak udělali líp…:-(
jako tady v Brne a okoli?A proc myslis ze je to mene zajimave?
méně zajímavý kvůli menší náročnosti, neříkám že špatně zajištěný ale pokud nezaprší, tak nuda:-) kdyby byl v něděli, tak to jo, ale takhle si myslím dá plno lidí přednost avg náměst(náročnosti teda podobný), čp xc, road král šumavy, dubnický maraton v sr…ale pokud má být člověk ten den doma v brně, tak proč ne:-)
hmm,takze myslis ze je vhodny jako muj prvni?
tak z tohoto pohledu naopak ideál, tos nenapsal že to chceš jako první závod, ale určo ne tu 30ktu, to je i na první závod oničem…:-)
Jasny,chci jet tech 50,ta druha je 20 a to je fakt malo i na me ;-) Kolik tam tak jezdiva asi lidi?
Snad pojedu…a když, tak jen krátkou trať. Na dlouhou není čas, ani forma:D
premyslim o tom, ale zatim to vypada, ze mi to nevyjde :(
V neděli si jdeme projet 50ku kdo se chce přidat tak ve 13hod v Mar.udolí v prostoru startu
Tak co,jak jste dopadli?My jsme se ztratili a dojeli lesem zpět do Hoštěnic 2krát :))
my jsme to projeli skoro celý jenom u Olšan jsme se trochu zamotali
A jak to tam vypadá?
dobře jenom u třech javorů je trochu víc bláta a je to tam rozdrbaný od lesáků
chci namest, ale kamos me lame prave na hoska, tak nevim…
Závod a zázemí pěknej,ale trochu víc asfaltu a nejsou tam moc dobrý ceny …
A start je kde v Marianskym?Vedle toho vybehu pro kone je to jako tankodrom ale od koni ;-)
A chčije a chčije…to bude bahýnko :-)
Tak závod moc pěknej,bahna bylo fakt až nad hlavu :-)Jinak počasí supr,ani nepršelo,možná ,nevím,moc jsem to nevnímal v těch srač… :-)
Tak blata bylo opravdu dost, ještě že se počasí umoudřilo a nepršelo při závodé. Největší obavu jsem měl ze sjezdu po poli do Podolí, dopoledne to tam vypadalo strašně, ale nakonec to vítr pěkně vysušil.
První půlka do Olšan se mi jela strašně blbě, chytli mě záda, myslel jsem že to zabalím, ale od Olšan jsem se rozjel.
S časem kolem 2.35 su spokojenej, ale s pocitem z jizdy ne.
Zajimavý je, že to vyšlo tak, že jsme 3 kamoši dojeli zasebou.
Taky mě s tím hodně lidí strašilo s tím kopcem,aji ten moderátor,ale nakonec to byl pěknej sjezdík,ale dole sem se málem srazil s chlapem co jel na koňi a telefonoval :-),to se nesmí ne? :-)
neni škoda se vyprdnout na tu 75km trať a jet jen 50km,ta oblast valašiny (olšany račice) je přeci moc zajímavej úsek.
Máš pravdu,ale mám takových několik malých proti.
Hoška jsem vždycky jezdil 50km, tak se mi to nechce néjak měnit. Těch dalších 25km prý neni moc dobře značenych a já nerad jezdím v nejistotě jestli jedu dobře.
Když dojedeš do cíle, tak je většina lidí pryč, totálně mrtvo,přece jen chceš pokecat. Dokonce minule vyhlásili výsledky ještě než dojel třetí ve starejch.
Tento rok jsem o tom vážně uvažoval, ale díky blatu jsem se rozhodl pro 50, při odbočce na 75 jsem si gratuloval:-)
Ještě by mě zajimalo jestli někdo neví, proč se to nejezdí jako před letama tou pěknou červenou vrstevnicou nad Hostěnicama. Proč se s ní uhne do kopca na tu hnusnou kamenitou.
Je pravda,ze jak jsem dojel,tak uz se mi taky nechtelo cekat,byla docela kosa.Pockal jsem az dovezou novou cisternu s vodou a pak rychle dom…Na tu 75 jelo jen par lidi,takze asi vedeli ze v tom bahne to bude sranda ;-) A uz jsou nekde fotky?
a už jsou výsledky, to je fofr.
a kde?
už vím
Co Ty fotky,máte někdo?