Je možný, že u něj nejdou vyměnit baterky? A jak teda tak asi dlouho vydrží, a poté se má koupit další? Když stojí 1500,– ? Dík
Je možný, že u něj nejdou vyměnit baterky? A jak teda tak asi dlouho vydrží, a poté se má koupit další? Když stojí 1500,– ? Dík
Mám hrudní pás Polar čtvrtým rokem a zatím funguje bez problémů, musím to zaklepat… Používám pulsmetr přes sezonu cca 2–3× týdně.
Ja mam hrudak Polar uz 8 let s tou vestavenou baterkou a porad funguje. Vubec se toho neboj.
Souhlasím s ostatními. Opravdu vydrží dlouho. Navíc je pak sleva na výměnu, tedy když dodáž starý pás, dostaneš výrazně levněji nový.
Ale pokud ten pás už nemáš a kupuješ nějaký Polar, který ho má, tak si ho za malý příplatek nech vyměnit za Wearlink pás, který je výrazně lepší. A tím myslím ani ne tak kvůli možnosti měnit baterku, ale hlavně kvůli materiálu elektrod, které perfektně sedí na těle.
Já mám takhle dvě CS100ky s Wearlinkem a platil jsem navíc myslim jen 100Kč (za výměnu pásu při koupení).
Tím chceš říct, že starší verze hrudních pásů Polar byly ještě horší než Wearlink?! Já na Polar přešel asi před 2 lety z obyčejné nekódované Sigmy právě pro to kódování když mě na silničních vyjížďkách ostatní zahlušili svýmy tepy z Polárů a já měl na Sigmě hausnumera. Ale občas musím několikrát zapínat a vypínat měření než se Polar chytí, jindy si během jízdy oblíbí určité číslo a to pořád vydává za můj aktuální tep(a já mu tady na těch polabskejch rovinách hodně dlouho věřím). Pásek peru (v ruce), čistím kontakty, před jízdou navlhčuju vodou.. To nemluvím o nesmyslné rychlosti a kadenci u přejezdů kde to asi zblbne vysoké napětí v troleji. Za ty prachy jsem si představoval mnohem míň chybující strojek..
Já jen aby si kolega nesliboval zázrak od přechodu na Wearlink
Tak já jsem si kouoilk AXN300, pás T31 mi funguje dobře, je nnasadim, ani nemusim mazat kontakty, a už běhá, jen v autobusem MHD mi najednou naskočí tep 230, ale uplně ve všech. Jinak max spokojenost. Jen mě mrzí, že neukládá grafy, jen hodnoty. Zatím všem děkuji za pomoc
Wearlink x T31 je co se týká přenosu ± totéž, tam rozdíl není. Jezdil jsem rok a něco T31 a teď několik let Wearlink a v přenosu jsem rozdíl nepoznal. Zásadní rozdíl je jen v ergonomii pásu. Wearlink sedne mnohem lépe díky materiálu elektrod a můžu ho vozit mnohem více povolený. S T31 např. u manželky když ho zkoušela, tak to byl takový extrém, že neměřil vůbec a to z důvodu, že prostě měl špatný kontakt. Když se přitlačil rukou, tak měřil ok, bez toho ale ani když se více utáhnul, tak nic. S wearlinkem to bylo v pohodě.
Problémy které popisuješ jsem nikdy moc neměl, maximálně sem tam s T31 se stávalo při velmi nízké intenzitě a větru, že vyschnul a přestal snímat, to se mi u Wearlinku během několika let nestalo nikdy.
Vysoké napětí může zblbnou jakýkoliv bezdrát a je úplně jedno zda Wearlink nebo T31.
Jediné, co s pásem dělám za údržbu je, že ho jednou za čas vyperu v pračce. A samozřejmě před vyjetím navlhčuju kontakty.
No jo. U 230 tepů po rovině se odhadne, že zrovna funguje špatně. U 40 do kopce taky. Ale když tvrdošijně ukazuje třeba 145 tepů, tak mně trvá dýl, než si uvědomím, že stejný tep ukazuje minutu, dvě, pět… S nejlevnějším Cislosportem sjem neměla tolik rpoblémů jako s polarem – ten nemám cyklistický, ale jeden z nejdražších modelů běžeckých. Vítám tě do klub infelční polaritis.