Co vy na to? Spousta lidí odsuzuje značku Kellys že není prémiová, ale může to mít za tuto cenu špatný rám? Osazení je přímo skvělé za tu cenu…
Co vy na to? Spousta lidí odsuzuje značku Kellys že není prémiová, ale může to mít za tuto cenu špatný rám? Osazení je přímo skvělé za tu cenu…
http://www.kellys-bike.cz/…16-d1110.htm – má t pevný osy? Já to nepoznám
U rámu je přímo napsaný „pevná osa 12×142“ a u vidlice „15QR thru axle“ což je taky pevná osa.
kdyby mělo pevnou zadní osu a nějaký pořádný kola
jak poznám podle specifikace zda to má pevnou osu? Já to nepoznám.
Přečteš.
má to pevný osy.
asi jsem spepej, ale nevidím to tam…:c). Včem jsou pevný osy lepší? A co rám? Spousta lidí mi říká že Kellys nic moc, ale přitom se na tom taky závodí. Nevím to kolo mi přijde za tu cenu dost našpapaný, ale zajímá mě názor odbormníků
Na rozdíl pevnejch os a rychloupínáku si najdi na YT nějaký video. (Něco jako „quick release vs. thru axle“)
Náboj se prostě dotýká nejen patek vidlice/rámu, ale i tý samotný osy + ta osa zaručí, že je kolo usazené vždy naprosto stejně (je usazená v díře a né v drážce a sešroubuje obě strany vidlice/rámu k sobě) = je to prostě pevnější a při zatáčení neškrtají (tolik) kotouče + když vyndáš a nandáš kolo, nemusíš znova seřizovat třmen.
Super, díky za krásné a věcné vysvětlení. Takže pevný osy to má, výbava XT taky super, tak jedinný problém by mohl být v rámu a kolech? Doporučil bys toto kolo?
O rámu nevim co si mám myslet, neslyšel jsem, že by s rámy Kellys byly nějaké problémy, ale zázrak to taky neni, a nevím nic o tom, jak se to chová (odpružení).
Kola vypadaj sice hezky, ale moc se mi tomu nechce věřit, přeci jen nějaká 32 drátová klasika vypadá odolněji.
jo, přehlédl jsem
kola jsem myslel že jsou dobrý, když jksou zapletený. Ale za tu cenu myslím si docela dobrá odpruženka ne?
:) To je hláška měsíce :D Jakože základní zapletený kola za 3000 budou lepší, než vlastnoručně zapletený za 20 000, protože jsou přeci zapletený? :D
Za tu cenu je to kolo osazený velmi slušně, a ani nevim o tom, že by nějak výrazně praskaly (rámy Kellys), tim je proslulej třeba Superior.
Oni neříkají že praskaj, ale že se kroutěj nebo co a že nemůžou konkurovat jiným značkám
No, sice nevím, co je na něm tak úchvatného (například oproti Nervu, Anthemu, apod.), ale když myslíš…
Já bych teda katalogový rám z Taiwanu s nálkepkou Kellys osazený Cobalty asi nechtěl.
Už ho mám doma! Naprostá bomba, nejlepší kolo co jsem měl za celý život. Za ty peníze neskutečná výbava!Mohu vřele jen doporučit.