Ahoj,
nemáte už někdo tento batoh- Hydrapak Laguna 2010. Podle fotky toho moc nepoznám, tak mě zajímají Vaše případné zkušenosti. Děkuji.
Ahoj,
nemáte už někdo tento batoh- Hydrapak Laguna 2010. Podle fotky toho moc nepoznám, tak mě zajímají Vaše případné zkušenosti. Děkuji.
Mám starší model Glacier 3 roky, od kterého je Laguna odvozen a na celodenní pojezd je dobrý, spokojenost. Využívám i možnost rozepnutí na 14 litrů, hlavně když na podzim, zimě a na jaře jezdím do práce na kole a vezu víc věcí na oblečení. ALe častěji jej vozím zaplý na 8 litrů.
Já mám od letošního jara Hydrapak (tuším Cruz) ale voda je při pití cítit plastem jako hrom. Co s tím? Vyprat v horké vodě? Nebo to přejde?
Obávám se že nepřejde. Používám Hydrapak už sedmým rokem a chuť je pořád stejně hnusná, ale už jsem si zvykl. Zajímalo by mě, jestli Camelbak tenhle problém zvládá lépe…
Mám camelbak a taky tam cítím trochu gumu, plast či co. Kamoš má dobrou zkušenost s čistícíma tabletama od camelbaku. Sice předražený, ale prej vyčistí krásně a zmizne pachuť..já zatím nezkoušel, protože na tu pachuť už jsem zvyklej.
pouzivam Osprey a ani po roce neni nic citit. staci pouze vyplachnout vodou
naustek drzi na hrudnim pasu magnetem a nikde neplanda jako u camelbaku
pytel na vodu ma vyztuze takze ma konstatni tvar a dobre se strka do batohu
Zkusil bych tam nechat den vodu a jedlou sodou.
Mohu mluvit jen o 2009, ale podle fotky to vypadá jen na lehké odlišnosti.
Těch 8–14 l je skoro bezedných (ve srovnání s Mulou od konkurence), plný rezervoár nijak moc nezmenšuje úložný prostor a i samotný rezervoár je špičkově vyřešený.
Za nevýhody považuji hůř vyřešený náústek než má Camel (ale '10 má prý nový typ, tak třeba ho zlepšili) a mohl by mít pláštěnku v ceně.
Určitě doporučuji.
koupil jsem si ho před týdnem, tak mám zkušenost pouze z běžek, záda jsou dobře odvětrána a celkově je o něco líp propracovaný než starý model- víc kapes, lepší náustek vaku a hadička na magnet takže velká spokojenost, můžu jenom doporučit
Pozor na nepřesný popis, nová laguna nemá síťku na přilbu.
Dobrý den,
uvažuji o tomto batohu. Jaký objem má rezervoár modelu 2010 ? Není náhodou jen 2 litry ? Model 2009 měl objem 3 litry. Nebo se pletu.
rezervovár má 3 litry
Jaké máte zkušenosti s tímto batohem? Zajímalo by mě srovnání 2011 a 2010 případně starší modely. Přijde mi, že novější modely nejsou tak vymakané jako předchozí…
K Hydrapaku obecně – máte taky problém s oddělením hadičky od rezervoáru (systém Click´n Play). Na můj vkus to jde hodně těžko, je potřeba hodně síly… Nebo mám jen špatnej kus?
Popravdě dřívější klasickej systém se mi zamlouval víc
mi se při nacvakávání hadičky osvědčilo navlhčit trochu tu těsnící gumičku na straně vaku, pak to jde líp nacvakávat i rozebírat
Jo, při nacvakávání jsem to tak zkusil taky, rezebrání už tak hladce nefunguje :-(