Ahoj,
měl bych dotaz. Upgradoval jsem win 7 64bit na win 10 64bit a není s nimi kompatibilní infraport, program Polar protrainer 5 je s nimi funkční. Nevíte někdo nějaký tip jak ten infraport zprovoznit ?? Předem děkuji za jakéholiv tipy
Ahoj,
měl bych dotaz. Upgradoval jsem win 7 64bit na win 10 64bit a není s nimi kompatibilní infraport, program Polar protrainer 5 je s nimi funkční. Nevíte někdo nějaký tip jak ten infraport zprovoznit ?? Předem děkuji za jakéholiv tipy
Tak s tím jejich orig. bejval docela voser a hodně lidí používalo jinej (mně se dařilo fungovat s tím orig.). Ale na W10 může bejt taky problém právě W10, žejo.
Co myslis tim infraport. Pokud jako hardware v PC, tak mozna chybi nejake ovladace… Stahnes ovladac a bude zas fungovat :-)
Právě že u všech ovladačů co jsou na Polar stránkách tak nikde není psáno že podporují win 10.
Měly by fungovat i ovladače pro windows 8.1. Další otázka je, jestli máš povolený přenos přes infraport. Ještě se zkus podívat do správce zařízení, jestli tam nemáš nějaké „vykřičníky“ (varování). Pokud tam nějaké najdeš, tak na ně zkus kliknout pravým myšítkem a dej aktualizovat ovladač. Pokud nevíš, jak se dostat do správce zařízení, tak pravým myšítkem na „tento počítač“ → vlastnosti → (vlevo) správce zařízení.
Já mám pár ovladačů pro windows 7 i 8.1 a v pohodě spolupracují s windows 10.
Ovladače pro W7 fungují většinou i na W10
Vypni kontrolu digitálního podpisu ovladače.
Co si tak pamatuju, tak u vsech win je to porad stejna pisnicka – korektni drivery. V tomhle pripade by mely fungovat stejne jako pro Win 7 64b. Pak si najit pod jakym COM portem se ten infraport objevil a pak ten v nastaveni programu Protrainer vybrat.
Dobrý den,
od dubna tohoto roku Microsoft umožnil IrDA komunikaci. Jak ji zprovoznit je tady https://www.facebook.com/PolarShop.cz/
Snad to všem pomůže.
Autorizovaný servis POLAR
Pavel Šácha