myslím že to stojí za podívanou
myslím že to stojí za podívanou
pri vsetkej ucte to vyzera jak keby fotili lacne stetky. urobili zo seba pekne kravy, pripomina mi to tzv. eroticke filmy z ard a zdf okolo roku 1990.
btw ten jezek – ako chlapa ho beriem ale toto…ta fotka ako kristus…co ja viem, trapne.
A jak by se měly fotit? V osponzorovaném dresu vedle kola? (:
to som nepovedal. len som vyjadril sukromny nazor ze pri tom nevyzeraju ani ako cyklistky, ani ako modelky, ani ako seriozne profi-ku..y ale ako lacne stetky. ja nevim preco mi to tak pripada tak isto ako neviem povedat preco sa mi pacia malby da vinciho a picassove obrazy z ktorych sa vsetci idu poondiat mi pripominaju ostate platno.
asi to je tim ze lacine stetky se nejlip prodavaji, uz mam ten kalendar doma ;)
(:
Ale Pirelliho luxusní štětky se taky neprodávají nejhůř.
kdyz ty sou zas bez kola :(
kde jsi ho kupoval? :)
Pořádně prohledej racemanův odkaz a dozvíš se.
Zahlídl jsem ho i kdesik na rapidech.
Tak se poděl!!! ;)
Rád bych, ale už nevím kde to přesně bylo. Narazil jsem na to při hledání jednoho staršího filmu, takže ten kalendář byl schovaný někde v těch nejodlehlejších koutech internetu. Zkoušel jsem google, bezúspěšně.
a filestube.com taky nic ?
no tak hledej znova :-) budeš pak mít u mnoha uživatelů velké bezvýznamné plus ;-)
Ten bys mohl dát do tomboly na vánočním večírku :)
:D jo a ostatni prinesou kinder vajcka ;)
nesouhlasím s tím ježkem, s těma holkama trochu ano, chybí mi tam kolo
S Ježkem souhlasím, taky mi to příjde trochu mimo… S těma holkama ale nesouhlasím, ať už by se nalíčíla kterákoliv, tak bude vypadat jak štětka, si člověk nevybere :)
hm mě zrovna ta fotka přijde jako megasuprovní, ale ten věnec nemusel mít ale nevadí tam
mě to Jirkovo video i kalendář přijde parádní, co toho „krista“ brát stejně jako ostatní fotky, trochu s nadsázkou ;)
Tak mě se teda Ježek svým přístupem líbí. Správnej biker!
Až na to, že to není biker :-)
noaco:-)
Bych klidně řekl, že je
Disciplíny:
Silniční cyklistika (silniční závod, časovka)
Dráhová cyklistika (stíhací závod jedn., 1km ps,
team sprint, scratch)
MTB (maratony) – doplňkově
Cyklokros – doplňkově
Přesně, borec nejvíc a Kristus je výbornej..
nevíte náhodou někdo jak se menuje ta písnička?
Katamaran od Michala Hrůzy ;)
videjko se mi líbí, ale hudba ne..