Poraďte mi prosím jaké koupit pláště v ceně kolem 400,–kč /ks.Vím ,že je tu toho dost a také jsem toho dost pročetl ,ale většina otázek je pár roků stará ,tak jestli máte nějaké čerstvější zkušenosti.Dík
Poraďte mi prosím jaké koupit pláště v ceně kolem 400,–kč /ks.Vím ,že je tu toho dost a také jsem toho dost pročetl ,ale většina otázek je pár roků stará ,tak jestli máte nějaké čerstvější zkušenosti.Dík
http://www.bikesport.cz/…-kevlar_1301
Já jezdím toto docela dobrý za ty prachy..Jediné mínus nedrží na mokru jinak mohu doporučit.
též vozím, ale zkusím příště tyto byli doporučeny v jiném vláknu
Jo jo, zas jsem trochu km pridal a stale doporucuju.
Taky je doporučuji… ale pouze na silnice v slušnějším stavu štěrk sice dezenu moc neškodí, ale moc na něm nedrží…
Taky jsem je včera nasadil, dnes projel a jedou tak nějak normálně. Přijdou mi stabilnější než Tufo plášťovky a snad vydrží. Ale 8,5 baru je na mě málo, vždy jsem foukal víc :o)
ja mam ty nejlepsi zkusenosti z michelinama lithion maji dobrou vydrz vozim je na zimaku a ani za mokra sem necitil nejakej problem defekt sem mel jedinej kdyz sem plast sjetej skoro na platno rizl na ceste kde bylo tak tuna posypu takze za me lithion :)
Jezdil jsem Hutchinson Equinox, což nebyla zlá guma, ale moc nevydržela. Výše doporučované Conti Ulta Sport měl kamarád a hodně rychle se mi sjezdila ploška na zadním.
Z levnějších bych možná zkusil Michelin Lithion, ale když si vezmu, že Pro3 Race nebo GP 4000S zase nejsou tak extra drahé, jedou skvěle a přitom minimálně u toho Contíku můžu garantovat prakticky nesmrtelnost, tak bych asi došetřil.
Jaký je rozdíl u GP 4000s s BlackChilli s bez?
Jj vidím to stejně bedlivě sleduju ty Ultra sporty a hned jak se trošku ojedou skočím do GP 4000 s.