• vysmátej bajker

Máte nějaké zkušenosti,zatím používám starou 970 ale trochu je to znát na hliníkovém ořechu.Případně dá se koupit ocelový(lépe titanový)ořech pro 240s.

0 0
    • turlo  

na 240s-ke som mal 12000km ultegru 12–27 a orech nebol ani poskodeny takze by som odporucal ale myslim ze uz ju nevyrabaju a 27 zubov asi bude malo…ale urcite moj typ…

0 0
    • vysmátej bajker  

Pardon,mám ji MTB(11–32).

0 0
      • turlo  

ved ja tiez myslim MTB :-)))

0 0
        • vysmátej bajker  

Mě jde spíš o to že se pastorky otlačují do ořechu jestli s tím někdo nemá zkušenosti abych nemusel každý rok měnit i ořech.Tak jakou kazetu s unašečem zvolit.980 má jen poslední 3 a XT nevím.

0 0
          • kubad  

Jo vem kazetu s unašečem – XT,nebo vyší řady Sramu. Ale s 3-talířem bych klidně dal 9-kovou Ultegru 12–27 U všech sou poslední tři pastorky samostatně, ale ty už se ti nevymačkají – takovou sílu nemáš.

0 0
            • Jimmy137  

Ta ulterga je dobra a trojtalirem uplne bezproblemu jezditelna… vaha 233g foto muzu poslat…

0 0
          • jonti  

Proste tam daj XT, ta by to otlacit nemala. Alebo nove XTR je tiez krasne, ked uz mas DT240 tak by k tomu pekne ladila. A 220g je tiez pekna hmotnost. Len ta cena…

0 0
          • vysmátej bajker  

980 má jen 3 největší na unašeči,jak je na tom XT?podle fotek na šopech nejde poznat.Po asi 500km s 970 jsou vidět otlaky na ořechu po všech pastorcích.Třeba někdo vozí deorko a má zkušenost že to na životnost ořechu nemá vliv.Podle toho co jsem vyčetl tak vyšší model kazety než LX nebo 970 je jen úspora na váze(i v peněžence) a ty unašeče.

0 0
    • delfyn  

hele u tý 970 jsou všechny pastorky pospojovaný? Já jsem na kazetách shimano měl mimo krajní (nejmenší) pastorky dohromady na pevno, na sramu(jezdím 850) jsou pastorky zvlášť a jednotlivej pastorek vždycky udělá větší paseku než celek, speciálně na hliníkovým ořechu

0 0
      • Pebe  

jsou pospojavaný, ale jdou to „jenom“ snejtovaný samostatný pastorky a podložky mezi, takže s ořechem jsou ve styku stejně jako by byly zvlášť…

0 0
      • vysmátej bajker  

Dohromady to drží jeden šroubek(spíš aby se to snadněji nasazovalo než aby drželo)tak 2mm.Shimano nevím proto tento theard.

0 0
    • kesu  

XT nebo XTR

0 0
    • spešl  

Hm, tak já mám jinou zkušenost…Mám 240s náby a kazetu XTR a ořech je pěkně vymačkanej…myslím, že bude každou sezónu potřeba vyměnit :-( Ořech je ale vymačkanej i na fotkách v originál manuálu od DT a píšou tam, že je to normální…asi to berou jako spotřební materiál…

0 0
    • silnicar  

XTR M970 rozložená www.netbike.cz/select_det.php?…

0 0
    • stumf  

kamoš ma taky 240S ma ji už 3 roky, vystřídal spostu, kazet, trochu se to otlačilo u te první a pak už to bylo pořad stejné, zajímal se o to a pry se to trochu otlačí, ale nějak víc by se deformovat ořech neměl

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.