Diky. Za tipy. PS: Truvativ XR nejsou a nebudou, Shaman nechci. A ty co splnuji podminky jsou drahy.
Diky. Za tipy. PS: Truvativ XR nejsou a nebudou, Shaman nechci. A ty co splnuji podminky jsou drahy.
27,2mm + redukci
a je ta redukce nekde k nahlednuti, nikdy jsem ji nevidel, nevim jak si to predstavit
kus tenky hlinikovy trubky s vnitrnim prumerem 27,2mm a vnejsim 30,9mm, jeste podlene zozrizly aby tam byla nejaka tolerance, nahore vybeh aby ti to nezajelo do sedlovy trubky, nic slozityho:) Tahle redukce se da sehnat, je pouzivana treba u starsich duratecu.
dělaj se i plastový, s těmahle USE mam dobrý zkušenosti www.maxcursor.cz/…58052004.jpg
jo to vypadá dobře, měl sem problemy sehnat redukci 31,6 – 27,2, tady by asi byla. Nevyžvejká se to? Případně je vhodná na karbon sedlovku?
Ta plastová Use se na carbon sedlovky přímo doporučuje, protože ji nepoškodí a nepoškrábe.A prý eliminuje problém se zajížděním. zkušenosti nemám, ale na duratecu ji budu taky vozit se sedlovkou Tune 27,2 redukce z 30,9mm
průměry se daj sehnat snad všechny viz www.use1.com/…im_range.php rozhodně se nevyžvejká, měl jsem incident, kdy jsem hodně silně dosednul na sedlo a ohnul jsem sedlovku (27.2mm) a lyžiny sedla a redukce v pohodě. Nezajíždí a když otočíš drážku redukce, aby nebyl stejně jako drážka v rámu, rozloží se ti líp tlaky na sedlovku a nedostává se tam tolik bordelu. A neodřeš si sedlovku :-)
díky, škoda že sem o ní nevěděl dřív, na novym duratecu uz je prumer rovnou 27,2.
No, ale redukce (Use) stojí 250 Kč a sehnat hezkou sedlovku za zbývajících 250,– bude asi dost oříšek …
ritchey logic,ale myslim ze stoji tak okolo 8kil,..
spatny razeni sorry
Kolem 500kč?tak to asi neseženeš.:-(Jedině tu Pells 30.8mm.Ja ji používá a v klidu.
Me se kdyztak doma vali jedna Pells 30,8mm, s kusem plechovku by to bylo urcite v pohode.
Je to přes limit, ale co tohle ? www.rockroad.cz/…-p-2699.html?…
hmm zajimave, bych ji i vzal
Shaman ma mizerny lak (alespon u cerne), ale ta sedlovka je naprosto OK, zamek je naprosto bez problemu (pokud chces rovnou). 10× lepsi nez jednosrobovy zamek na rici hokejce a na rozdil od Thomsona nikdy nevrzal…
S tim co's napsal souhlasim. Na soucasnem kole ji mam – jeste s napisem EXU. Jednoduse chci na novy kolo neco jinyho – proste zmena.
www.bikestore.cz/…p..kategorie sundano z noveho kola…cena 590
a omlouvam se..spojilo se me to cele…www.bikestore.cz..a tam si to najdi…Sundano z noveho kola…sedlovka easton za 590..plna zaruka..
diky za tip
Pells XR1, měl jsem ji na RB a mám ji i teď a naprostá spokojenost