Jel někdo loni Jundrovský Kopeček ?
Údajně je to celkem pěkná akce, nemá někdo nějaký postřehy?
Jel někdo loni Jundrovský Kopeček ?
Údajně je to celkem pěkná akce, nemá někdo nějaký postřehy?
Byl to první ročník, tak nás jelo jen 80. Bezva závod. Bylo i dost blata, protože noc předtím i pak dopol- pršelo. Fajn trať – hodně terénu, kromě toho na 50 km nastoupáno 1700 metrů ! Mám dojem, že v propozicích mystifikovali, že převýšení dělá jen 900metrů.
Bezva atmosféra, ale to je normálka.
To prevyseni 1700m to je nejak moc ne? To by bylo celkem dost narocny…
no jo, když to po sobě čtu, taky mně to připadá moc, ale takhle to mám ve svým deníčku. Letos to přeměříme.
Zdar,zdravím Honzu Vlasáka,a všechny ostatní.
Převýšení na 45km je 1200m,a dá se to celkem v pohodě.Škopek potom chutná…
Ahoj v Jundrově.
hodně terénu? vždyť podle mapy se to jede v ulicích … možná bych si tento hnojáček letos dal, už mám raději menší závody …
nenech se mystifikoval mapou. Z valné většiny se valí lesem – sjezdy jsou dost výživný.
K tomu převýšení : Včera na Beskydtour jsme měli na 43. km nastoupáno 2000 metrů, tak proč by nešlo na Jundrovským popečku nastoupat 1700…
Protoze Beskydy a Brno je trochu rozdil:) Tim ovsem nerikam, ze by v Brne nesla vymyslet trat, kde bys to nastoupal, ale koho by bavilo jezdit (chodit) 10× po sobe od Svitavy k Obranskymu hradu, ze? :)
Ale přes Jundrov teče Svratka.
Zeptej se santusa !
Jo, ten objíždí kdeco.-)
zato ty nam to nejak sidis :-) chystas ze na neco, nebo uz zazimujes.
Já letos chodím jen do „větších akcí“, který jsem ještě nejel.-) Zkusil jsem si Drásala, tam jsi byl taky, jenže „jen“ hoďku v cíli přede mnou. No a teď mi zbývají jen ty „potroublý“ Sudety.
Jenze buhvi kdy ja ho zas uvidim… nejak ted nestiham a pristi tyden valim na dovcu
proc se ptas, chces to jet? Mohl bys , Buba jede taky. Zavod de, ale nesmi zaprset, pak to je dost korculare. Dobry byly fandici poradatelky s velkyma cervenyma praporame s kteryma to tam dirigovaly, dobrej napad.
Ahoj Grafiku.
Zveme tě na ten HNOJÁČEK,a když ho zvládneš pod 2:20 tak seš borec a rádi Ti vrátíme startovné.
Délka je jen 45km
Nebude nějáká projíždka trati před závodem ?
Trasu projedeme v pondělí odpoledne.Máme v plánu na některých místech dát upozornění na akci.Múžeš se přidat.
Byl jsem tam včera. Cedule s upozorněním na závod ještě vísí, ale jedinec, kterej tu trať nestavěl, nemá šanci se v té spleti stezek vysomárit. O to to bude v sobotu zajímavější – jet tu trať bez nacvičování, neboli „on sight“, jak říkají horolezci. Ale už teď je jasný, že komu jsou nepolámané hnáty milé, bude ty sjezdy slézat pěšky i za sucha.
taky sme to vcera projeli, byl sem otestovat co na to budou rikat narazeny zebra, bohuzel silne protestovaly, asi pojede nahradnik..0:( Sjet se to da v pohode vsechno, ale je fakt ze to je az moc presuseny,
Zdravím všechny,kteří se zítra chystají do Brna-Jundrova.Trasa je naznačená a právě zapršelo,tekže se prášit nebude.Ahoj na startu.
…byl to naozaj vydařený podnik. Ač včera dost pršelo, blato se vůbec nekonalo. Během těch 3 kol jsem se docela naučil slíždět ty strminy aniž bych šel potupně pěšky.
…to převýšení je 1232 m na 41 km.....