Kde se daj rychle, bez čekání (skladem)sehnat 2 ks Schwalbe Nobby Nic 2,25 Snake Skin. Díky
Kde se daj rychle, bez čekání (skladem)sehnat 2 ks Schwalbe Nobby Nic 2,25 Snake Skin. Díky
Jestli v Praze,tak U Tyrše.
Poslys romane a co vlastne znamena ta uprava „snake skin“?
zesílený boky proti říznutí. Schwalbe tím dost trpí. Ikdyž s nárustem váhu
Nobby Nic 2.25" jsem koupil loni a byl jsem docela překvapený tím, jak je stěna tenká. Popravdě jsem měl aj trochu strach. Ale po roce a půl ježdění, cca 3000 km na fullu převážně v terénu, můžu říct, že jsem se možná bál zbytečně. Zatím jsem na něm neměl defekt. Navíc jsem loni byl týden v Jeseníkách, kde dostal docela pokouřil na kamenitých cestách a nic, ani říz.
stesti:)
no nevim jestli bych to nazval štěstím :)
v tom pripade jezdime oba asi uplne jinym stylem a uplne v jinem terenu:)
Nevím, v jakém terénu jezdíš ty, ale moje okolí – Chřiby a Bílé Karpaty, občas Vizovické vrchy jsou převážně hliněné, občas kamenité vesty. Třeba Beskydy a Jeseníky jsou daleko kamenitější. I když po týdenní dovolené, docela technických jízdách, Rychlebské stezky, Kraličák, Šerák … po cca 450 km jsem nikde přední neprořízl ani nepíchl :).
Já mám sice 2,4ky (čert vem ty 3 mm) NN a taky nějak nedefektuji. Občas skřípnu, ale to není vada pláště…;-)
si kouzelník !, po mé zkušenosti nemožné..
Nemáte někdo zvážené, o kolik je ve skutečnosti NN 2,25" Snake Skin těžší než bez Snake Skinu a jestli se vyplatí si za Snake Skin připlatit? Schwalbe jsem nikdy neměl v ruce, ale povídky o papírových bocích mi tady na kamenitém okraji Beskyd nahánějí husí kůži :). Díky za reakce
Mozem ti zvážiť 2,25 evo normal a 2,4 snake skin. V rovnakej veľkosti ich žiaľ nemám.
Ale ak sa dobre pamätám tak 2,4 snake mal 670.
Co říkáš na ten Snake Skin, je to citelný rozdíl oproti klasice?
Je to už na omak pevnejšie, s tmelom (NoTube) sa to utesnilo v podstate okamžite. Je to aj väčší balón ako 2,25 takže som to s kľudom vozil na nejakých 27 psi.
Obyč evo verze má fakt boky super-tenké. To bych do jakéhokoliv většího terénu nedoporučoval. Taky právě přecházím na snake-skin. Na kupkole mají váhu NN 2,25" ve snakeskin 585g, docela tomu věřím.
ony boky mají význam jen když nějak často jezdíš mezi šutrama, popřípadě jako prevence. pokud to chceš jako prevenci, tak se mi zdá snake skin jako dobrý vynález, protože nárůst váhy není velký (je to asi jen ta síťka, že jo..) a něco to uřčitě zvládne.
ale na druhou stranu na trialu mám 2,4 rr evo a nemám problém s bokama… a to jezdím na kamenech víc než často. takže ještě musíš mít „štěstí“, abys proříznul bok, aspoň dle mých zkušeností
asi 50g a rozhodne sa to oplati. boky su rozrezanie imho este odolnejsie jak ust.
tady to mas NN 2,25 ss
Díky
Jestli to může být přes eshop, tak nejspíš na kupkole
Je to sice ročník 2010 (není kategorizována jako tubeless ready), ale cena je velice příjemná :-)
Edit: Aha, teď jsem si všimnul data dotazu. Tak nic, no :-)
Hmm, díky za tip, cena dokonce nižší než u evo verze. Jen RaR tam mají zas celkem za draho :-(
iba bych si dovolil upozornit ze je to minulorocny model(coz asi nebude nijak zasadna chyba obzvlast nie za 500czk).
Co si myslíte o nasazení NN 2,25 na HT? Vhodné?
Obyčejný pláště koupit neumíš, ale jakmile se někde objeví zmínka o Čembě, tak jsi chytrej jako rádio.
1*
bych mu to tady zasral kecama o Cembe. :-)
Je rozumny pouzit tyhle gumy jako gramarskou variantu pro dh ? Bez duse v kombinaci s nakym slizem.