Můj problém je jednoduchý, kde ted sehnat Trek 8500 samotný rám? Oficiální prodejce v městě mého bydliště (Brno) tvrdí že již nejsou, veřím mu, ale určitě existují i jiné zdroje než oficální…sháním velikost 19.5".
Můj problém je jednoduchý, kde ted sehnat Trek 8500 samotný rám? Oficiální prodejce v městě mého bydliště (Brno) tvrdí že již nejsou, veřím mu, ale určitě existují i jiné zdroje než oficální…sháním velikost 19.5".
Skús kontaktovať slovenského dovozcu KCK-Oslany . Ja som tam kupoval 8500 (17,5") teraz na jar a myslím, že 19,5" mali, cena 9 900 Sk, cca 7 920 Kc. Neviem či zvyšok máš, ale sú ochotný poskladať ti ten bike aj keby si si napr. vidlicu doniesol vlastnú ako ja.
Jeden má moje přítelkyně a je s ním spokojená. Až přestane, dám vědět. =)
Mam jeden ten ram doma na predaj 19,5" model 2006 kupovaný 2007.papiere zaruka.Zmontovaný osadený pre manželku a potom následne rozobratý.Nabehané na nom 50 km.Za 7000,–Sk je tvoj.Osobný odber BA.Ak máš zújem rhubac@localnet.sk
Tento presne mam a podla mna je to jeden z najkrajsich ramov ake trek spravil. Paci sa mi hlavne farba, jednoduchy design a pekne zahladene spoje…
mooc pekny
… mám ted ten stejný problém :-( rozhodl jsem se pro rám Trek 8500 model 2010 velikost 17,5" ale už ho nikde nemůžu sehnat… nenapadá někoho kde by se ještě mohl dát sehnat??? se zahraničníma e-shopama nemám žádné zkušenosti, myslíte že by byla nějaká šance tam??
2010 modely bylo problém sehnat na konci roku 2010, teď už by to bylo extrémní štěstí, kdyby někde ještě našli nějakej zapomenutej ve skladu.
viem ti zohnať bohužiaľ iba model 2011 za 9.500,– Kč
tak to je slušná cena ale bohužel vzhledově se mi 2011-tky nepáčí… :-/
Nevím, jestli mají aktuální stránky, ale zkus se poptat tady: http://kursport.cz/…00-ram-2010/
jj díky díky, zkusím a uvidím… ale už si moc šancí nedávám :-(
… díky za snahu, dnes odtud bohužel přišla nabídka pouze na rámy z kolekce 2011… nevím proč letošní rok jsou ty rámy takové ehm.. nijaké..
… díky za snahu, dnes odtud bohužel přišla nabídka pouze na rámy z kolekce 2011… nevím proč letošní rok jsou ty rámy takové ehm.. nijaké..