Projel sem eshopy ktery mam ulozeny v oblibenych ale nikde sem je nenasel,vite o necem?Diky…
Projel sem eshopy ktery mam ulozeny v oblibenych ale nikde sem je nenasel,vite o necem?Diky…
Diky moc
Za málo ;-).
Zdravim, zeptam se tady at nezakladam novej topik.
Kdyz bych chtel barevny kotouc, co spis vzit hope a nebo goldfreny?
Cena je plus minus stejna. Kvalita bude u hope asi jinde ze? I kdyz na bikez.cz maj u golfrenu náš tip tak nevim…
Diky za rady…
rozhodně Hope
Hope. Mám Goldfreny a maj dost špatnej ten spoj, brzo není plovoucí, ale vaklající-hejbací.
Mam dva kamose, co se jim udelala dost skareda vule zase u kotoucu Hope. Neni nad normalni klasicky kotouce :o)
Napada me- jak snadno se takovej plovouci kotouc rovna- prave bez rizika chytnuti vaklu? Uz parkrat se mi podarilo disk ohnout, ale „neplovoucimu“ staci trocha masaze a je po parade :o)
Zkusim to tu ozivit- vazne tu neni nikdo, komu by se nekdy zkrivil plovouci kotouc? Da se to vubec rovnat?
me se to povedlo, rovnat se to samozrejme da, dokonce v Pruhonicich v probike maj i nejaky nejtovaz ze ti vymeni i brzdnou plochu – nevim ale co to stoji,
jinak jsem rad ze jsem se jich zbavil, ted mam klasiku a je to lepsi hlavne kdyz se zasral ten nejtek tak uz to nebylo plovouci ale cinkajici a to me dost sr…
nevím, co všechno by šlo ještě srovnat, ale drobná ohnutí způsobená třeba odhozeným šutrem a tak jdou celkem v pohodě – koupil jsem si na to rovnátko od parktool (šlo by snadno vyrobit) a jde to celkem snadno – občas nějakej kopanec kotouč schytá i když si člověk dává bacha
Nějaký odkaz jak vypadá to rovnátko by nebyl? Díky.
Ja to rovnam tim, co je po ruce :o) zajimalo me spis to, jestli nehrozi prave to riziko vzniku vaklu.