Kellys gate 30/50/70/90 co vybrat ? Model 2018

14 nepřečtených
  • Lop658

Dobrý den mám takové menší dilema který z kellysu je „nejvýhodnější“ :D zatím to u mě vyhrává ta 50tka hodláme na kole jezdit do práce a poté sem tam projížďka 30–80 km s plánem najet přes 2k ročně . Může mi někdo poradit při výběru kdy se vyplatí přidat si ještě těch pár tisíc na lepší a kdy už to nemá takový význam vzhledem k tomu že na závody už jezdit nebudu . Děkuji a případně uvítám i jiné kola než Kellys jako návrh alternativi

Anketa: Který z Kellys gate 2018 ?

0x
    0%
    2x
    6%
    0x
    0%
    29x
    94%
    0 0
    • plysovykozisek  

Kellys má podle mě nejlepší poměr cena/výbava ze sériových kol, které si člověk koupí v obchodě. Nejlepší je vždy ten nejdražší Kellys Gate 90 2018.

0 0
    • MAXXX  

Na letošní sezonu také řeším výběr nového kola jako ty. I když mé nároky jsou malinko vyšší, najedu těch 4–5tis. ročně a občas absolvuji nějaký ten závod. Ještě teda koukám po ostatní značkách, třeba mi velice padlo do oka CUBE REACTION PRO XT, ale i tak nejspíše půjdu do toho Kellyse 90 2018.

0 0
    • začátečník  

Přidám se s dotazem, chci si koupit nové kolo, zatím jsem měl trekové a pokukuju po horském, a tak prosím poraďte, za stejnou cenu bych měl možnost výběr mezi Kellys Gate 70 2018 a nebo Kellys Gate 90 2017

Předem děkuji.

0 0
      • novas752  

No to je docela dilema, 70 2018 má 2×11 řazení, ale horší brzdy a kola, 90 2017 má jen 2×10 s 11–36 kazetou, ale použitelný brzdy a super kola… Jinak je to stejný.

Osobně bych se klonil k 90 2017.

0 0
      • Dazz  

Zásadními prvky ve výbavě jsou si kola hodně podobné. Mě se líbí modrá :-)

0 0
    • prsoo  

akorát že sehnat Gate 50–90 je už celkem problém. nejsou a nebudou…:/

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.