Dobrý den, jaký je váš názor na celodpružené kolo KELLYS REYON 50 2015? Chci si pořídit celodpružené kolo. Styl jízdy (cesta 60%/40% terén – lesní ztezky, žádné traily apod.). Děkuji za váš názor.
Dobrý den, jaký je váš názor na celodpružené kolo KELLYS REYON 50 2015? Chci si pořídit celodpružené kolo. Styl jízdy (cesta 60%/40% terén – lesní ztezky, žádné traily apod.). Děkuji za váš názor.
Asi bych si radši za ty prachy koupil HT carbon 29". Na 60% cesty a žádný traily není potřeba full a je to zbytečná zátěž navíc, teda pokud nemáš problém se zády apod, to je pak jiná.
HT na carbonu mám SCOTT SCALE 10 26`, ale chci i celoodpružené kolo. Měl jsem celopero půjčene na celodenku po nezpevněných cestách a večer jsem nebyl tak „dobitý“. Spíše se mi jednalo o zkušenosti s touto značkou. Něco jsem si tady ke kolům KELLYS přečet a názory jsou různé.
Tak záleží za kolik ho můžeš sehnat. Jestli za plnou 54 co vidím na netu, tak to žádná hitparáda není. Největší mínus jsou kola.
Nove za 41t. Kola bych vymenil za Fastdisky od Remerxu na 32 klasickych spicich.