Náhodou nevíte o někom, kdo by prodával kliky fc-m960?
Náhodou nevíte o někom, kdo by prodával kliky fc-m960?
Tyhle jsou jen 170 mm :-(
tyhle už jsou dááávno prodané .. reagoval jsem na inzerát už kdysi :-)
snaha byla :O)
Díky za snahu, pokud by ste někdo věděl o nějakých na prodej tak dejte vědět, budu zatím doufat že je seženu. :O)
Hnoj;) bral bych je sám, ale nemám teď love…:(
Co bys nabídnul?
Jsou nové? :-D
Jsou pochopitelně jeté s převodníky MIDDLEBURN.
Co tak 2000 kč :O)
Nazdárek, máš ještě ty kliky?
Jáá.. bych chtěl taky jedny, za slušnou cenu. Moc prosím :o)
Klidně bez ložisek a bez převodníků. Jen kliky s osou.
Tak jsem tak yjedny našel :O)
Ale tyhle jsou luxusní :O) I ta cena je luxusní :O)
Na ty jsem taky narazil. A ještě tam byly jedny za podobnou cenu :o(
Prodávají se někde tyhle kliky ficiálně? Nikde je nemohu najít..
Líběj se mi, ale přijde mi to jak nějakej homework :-)
je to nějakej homework :-)
Aha, sakra, škoda :-)
Jj, je to nějakej homework by Shimano – asi z roku 2002??? Do toho bysem nešel :-D
Jinak třeba tady
Kolik by jste dali za tyhle kliky jako nové???Ještě s nálepkama z výroby a na malém převodníku ještě nebyl řetěz.
Jedny mám s delkou 170mm,ale nejrači bych je vyměnil za ty samé nebo jinné XTR s delkou 175…
Kdyby měl někdo tyto kliky v jakémkoli stavu (klidně bez převodníků) – díky za nabídku na email…
Taky bych je bral, jsou to jedny z nejhezčích klik co jsem viděl.
jj jsou krásný… tak kdyby někdo měl, udělá mi neskutečnou radost :-D
Predám moje upravené na dvojplacku za 2.000,– Kč
mejl
Tak zase otevřu tohle vlákno. Naskytla se mi příležitost pořídit za docela rozumnou cenu tyto kliky (asi za 1500 Kč), jelikož jsou to nejhezčích kliky, co se kdy dělaly, tak mě ta nabídka docela zaujala. Jelikož už ale nejezdím trojplacku a převodníky jsou navíc kompletně sjeté, rád bych je předělat na klasickou rozteč BCD 104 mm pro snadnější výběr převodníků. Má s tím někdo zkušenost? Díry by se musely posunout o 1 mm směrem ven a podobně pak vybrat matroš kolem díry, aby tam vešla hlava šroubu. Dělal to někdo na koleně doma nebo jste na to používali nějaké jiné, více specializované nástroje? Za každou radu budu vděčný!
V minulosti som to zvládla doma sadou ihlových pilníčkov. Prevodníky pre tieto kľuky z roztečou64mm, 102mm a 144mm však bežne držím skladom. Ak máš záujem napíš mi do SS.
Psal jsem SZ.
Hele jsou to strašně hezky kliky ale když připočteš cenu převodníku a osy tak jseš na ceně moderních klik který budou nový. Jsou jen dva důvody proč jít do tehle klik jsou hezky a seženeš j3 v top stavu nebo se ti s tim chc3 bastlit.
Jak píšeš, kdyby se mi nechtělo bastlit, tak o tom neuvažuju, ale jak jsem psal, můžu je mít za pěknou cenu (1500 Kč) a po úpravě by mohly pěkně sloužit pro 2×9/10 systém. Navíc jsou to nejhezčí Shimano kliky a mají dost solidní hmotnost (na netu jsem našel hmotnosti pod 500 g po úpravě – bez převodníků a středového složení). Úspora hmotnosti bude kolem 150 g vůči stávajícímu setupu, což je pěkné, ale hlavní motivace je mít nějaký fajn manuální projekt na dlouhé zimní večery.