Ahoj lidi, nevite kolik cca stoji tahle vidle? Nemuzu ji na netu nikde najit jen na hotovych kolech.
Diky.
FV
Ahoj lidi, nevite kolik cca stoji tahle vidle? Nemuzu ji na netu nikde najit jen na hotovych kolech.
Diky.
FV
Co jsem tak koukal když jsem dražil svou vidli tak se pohybují kolem300–350 euro
RL jsou montážní verze, samostatně se normálně prodává jen RLC.
nebo taky RLT
Ono i víc, to pak i X a měla by se prodávat i jen R. To jsem uved jako příklad. Jen ta jediná RL je standardně jen montážní (to ale nevylučuje, že ji budou někde mít i na krámu).
tak nějak to bude ,sehnat se dá vše
R ma na webu Fox poznamku OE only – stejne jako RL
Máš pravdu, já tam teď nekoukal a ona je to vyjímka pro F100 (jsem předpokládal, že to bude u všech řad stejné). U ostatních vidlic (Talas, Vanilla, Float) to tak není.
Pokud by Ti stačila délka krku 185mm tak bych jednu úplně novou 2007 sundanou z kola měl :-) Když tak napiš na můj mail.
Jen tak orientacne,kolik byste za ni cca kdo chtel?
Jinak diky lidi za vysvetleni ohledne ty montazni verze :)
FV
Mimochodem, z RL nebo R se jednoducho delaji RLT nebo RLC. Koukni, treba, jsem: www.tftunedshox.com/…hfoxforx.htm
„jsem“ == „sem“ :)
Diky.
FV
Jak již bylo uvedeno, jedná se o OEM vidlici. Tudíž by měla být ke koupi jen po bazarech (nová sundaná z kola či jetá – taky si jako mechanik přihřeju polívku :-) – prodávám 2006, krk 198 mm).
s těmahle krčkama se děte bodnout ! :)) si přihřeju polívčičku taky .. koupim, ale s krkem pořádný husy 23cm
Zrovna premyslel jsem o vymene F100RL za Revelation, kvuli zdvihu (chci U-turn do 130mm), a o tom ze snadno Foxinu prodam… a tady je tolik konkurence…
P.S. 19cm :)
Když ji nabídneš za dobrou cenu, tak ji prodáš snadno, těch 19 cm by mi stačilo :-) Když tak se ozvi na e-mail.
Ja nevim.. nejprve chci okuknut tu Revelation U-Turn Air. Foxka me chodi nadherne, a s RockShox jsem mel zkusenosti jen kratkou dobu s Recon U-Turn Coil.
Vsichni ten Revelation chvaleji, mozno fakt na tom neco je :)
Cena bych pohybovala kolem 9–10tis. Tolik aspon' za ni chteji v bazaru :)