Zdravím sháním nové horské kolo a chci se poradit mám 180 cm,95–105kg hodně posilovna,50%asfalt,30%polnačky,20%les,kameny.asi to chce nějakou lepší vidlici,ale trochu se v tom ztrácím.Dík za tip a zkušenosti.Tohle mám ted amulet racing..
Zdravím sháním nové horské kolo a chci se poradit mám 180 cm,95–105kg hodně posilovna,50%asfalt,30%polnačky,20%les,kameny.asi to chce nějakou lepší vidlici,ale trochu se v tom ztrácím.Dík za tip a zkušenosti.Tohle mám ted amulet racing..
Napsal jsem scalar-ovi a nabídl mi toto:
co myslíte_?
přijde mi to hodně zajímavý a asi do toho půjdu..
Myslím si, že super nabídka jdi do toho ;)
asi jo ale mám trochu strach z toho sram-u zatím jsem měl jen shimano..
Strach bych neměl sram je uplně v pohode jen řazení je jíné než u Shimana
jak se liší od Shimana?
Taky bych to bral, cena dobra a neni na tom zadna vetes jako na seriovkach. Sram je v pohode, ve vysledku to vsechno funguje dobre (jak shimano tak sram), pokud je to spravne serizeny.
Hmm tak prý jsou ty rámi vyprodané a budou až tak za dva měsíce,nabídnutá alternativa scud 2× zeslabovaný sice levnější ale nezamlouvá se mi to:-( nemáte někdo nějakej tip na horáka v této ceně?
jak psal magicdan – rozhodoval bych se mezi tema dvema haibikama – jsem majitelem jednoho z nich a naprosta spokojenost ;)
No výbavou a použitým materiálem jsou super ale bohužel mě absolutně neoslovil design což je druhá a méně potřebná věc ale…
A co tohle ? Je sice trošku dražší, ale přijde mi hezčí, ale každému se líbí něco jiného ;-)
vetsine se prave HAIdesign celkem líbí, takze se spis trochu divím, ale kazdej ma svuj nazor, no :)
Tak jasně každýmu se líbí něco jinýho a HA je konstrukčně trochu odlišný ale mě neoslovuje mám rád bílou černou no prostě to musí na první pohled upoutat ale dík chlapi za tipy vážím si toho že se někdo alespon pokusí pomoci..
Tak ptoom ber s klidem to od scalara, tam černá i bílá jsou ;-)
no to jsem měl i v umyslu ale prý nejsou rámy a nabídl mi něco jiného viz víše.Ale to je dvakrát zeslabovanej scud a krok zpět nechci udělat..
Si moc vybíravý budeš to mít těžké :D
no tak jak všichni ne přece levný superkvalitní kolo a musí padnout i do oka jinak to není ono přece:-)))
a je pravda že disignově mi jeho kolo opravdu sedlo škoda zatr sakr..
http://www.bikeinvest.cz/…pro/d-76166/ co myslíte
Kolem 25k bych bral http://www.rb-bike.cz/…/78/crr-base#… Je to vyzkousena kvalita, muzes si vybrat barvu a pripadne nejakou konfiguraci a navic podporis ceskou firmu.