Rozhodl jsem se, že seru na kolo za 367 litrů. Ted shanim nejakyho kultovního favorita. Může mít zrezlý štangle aji trubku vod sitzu. Akorat nesmi mit popraskany špice, a aby měl pohodlenej sitz – koženej!!!!! Nabídky posílejte email.
Rozhodl jsem se, že seru na kolo za 367 litrů. Ted shanim nejakyho kultovního favorita. Může mít zrezlý štangle aji trubku vod sitzu. Akorat nesmi mit popraskany špice, a aby měl pohodlenej sitz – koženej!!!!! Nabídky posílejte email.
Ještě chvilku a možná začneš být vtipnej,zatím bohužel jenom čím dál víc trapnej. Kdybys alespoň vymyslel něco čemu by se člověk zasmál…
to musí bejt fakt sranda, velká nuda co?
Olkyc :-)
zrovna takovy se mi tu vali… tak se stav, dohodneme se…
(a mozna bych prihodil dva tri ramy, ocel rafky a hafo vetese…)
Ale to už se nevejde do té tisícofffffky, ne??? :-))))
myslim, ze jako prd…
a kdyz se mi bude libit, prihodim i SACHS smyk primo pakou razeny (bezlankovy)… hodobozovy model… ;)
Týýýý joooo, že jsem ten thread nezaložila já :-( Takový dárky!!!!!!!! :-( :-)
se stav… nafasujes bednu starejch werku… ;)
vidle (MG-92, XCP-E a tusim jeste nejaka), tlumice (Q, RST), vse na ND… jo a nejaky zohybany sedlovky… a tak…
a 2 kyble zeleza… srouby a tak vselijak…
;)))))
A taky za tisícovku nebo mi dáš slevu??? :-)
za odvoz???
no dobre… muzes soupnout šáňo u pigiho… ;)
Tak o tom asi začnu přemýšlet …, ale u Pigiho piju černé :-)))
ale pak na tom ujedes aspon 100km a podas report:)
Myslíš? A nebo mě pak spíš hledej v černé kronice! Hlasuji pro žampiony :-)))
je mg 92 aspon trochu funkcni?
co si pamatuju, tak je jak nova.. ;)
no to asi uz ne, ale jinak je vcelku a „funguje“…
a neměl by jsi tam nějaké zadní světlo? Scháním nějaké kulaté na veterána. V předu mám dálkový a potkávací a sháním i stylový do zadku – bohužel bezúspěchu. Sběrové soboty nepomáhají, lidi vyhazují moc nové modely.
to světýlko by se nenašlo?
My si te najdem
Ječňák je borec!