Ahoj
Chci si koupit kolo, jenže v této oblasti se vůbec nevyznám (kolo jsem měl naposledy v šestnácti – nějakýSUPERIOR).Sloužilo dobře…pak mi ho ukradli a já sem na cyklistiku nějak zanevřel…
Ted mi je 22 a díky sedavému zaměstnání jsem hodně přibral – po upřesnění měřím 181 cm a vážím 102 kg… Potřebuji opravdu rady a ne poznatky,přečti si tamto,přečti si to…(tak jak někdo nerozumí např. PC,programování
atd…tak já nerozumím kolům – tak mi prosím helfněte !díky)…
nyní teda na co by mělo být ureno :
- chci hlavně shodit přebytečná kila a dost mě lákají hlavně cyklostezky,do nějakých extremních terénů určitě ne
ale do lesa bych si vyjel…takže se rozmýšlím mezi crosem a horským kolem…
Co se týče cenové hladiny s tou je to horší, mám vyčleněno cca 10.000 …jak sem si tak četl různé diskuze…tak
většinou lidi píšou že to je strašně málo (já prostě více nemám a nevěřím, že na normální ježdění se kolo do 10.000
nevleze ??!!)navíc te´d řádí různé výprodeje tak bych toho taky rád využil !Můžete mi doporučit i nějakou prodejnu
(speciálku) v Ostravě a blízkého okolí (hlavně mi jde o dobrý přístup k zakazníkovi a bezproblémové reklamace, na
nic mi bude prodejna kde mi vnutí neprodejný kousek takže radši bych šel do prodejny s jasnou představou, proto Vás
prosím experty o rady při výběru – díky).
takže stručně řečeno:
cena cca 10.000 využití:cyklostezky,občas les a samozřejmě aby mě uvezlo – 102 kg
Prosím pište tipy i čeho se vyvarovat (je mi jasné že výprodeje z kauflandu asi nebudou to pravé ořechové…)
jo a ještě pro někoho možná úsměvná otázka ale tím že sem se tím opravdu nezabýval: je nutná cyklohelma ?tzn. musí
ji mít nasazenou cyklista všude ??
díky