Chci koupit kolo do 30000,– mám v merku toto kolokolo.cz/catalogue/mtb-pevne/trek/trek-6700–2007/ poradťe, chci vyvážený kolo samozřejmně v cen. relaci. Díky všem.
Chci koupit kolo do 30000,– mám v merku toto kolokolo.cz/catalogue/mtb-pevne/trek/trek-6700–2007/ poradťe, chci vyvážený kolo samozřejmně v cen. relaci. Díky všem.
…já bych koupil tohle: www.4ever.cz/modely.php?…
mně se líbí tohle www.kupkolo.cz/…rska_22/Akce
z 43000 na 28000 to je dobrá sleva kolo taky není špatné,až na to že
nemá kotvy.
O fullu neuvažuješ?
ty by si mu ho za prodal? to jo to ber hned :-)
za 30
No ne ze by se mi nelibil Trance X, ale toho svyho prodavat zatim nebudu:)
uf to sem rád,sem myslel že bys takovou hloupost neudělal :-)
www.canyon.com/…uipment.html?… Těsně pod 30tis. včetně poštovného a krabice.
A kdybys uvažoval o fullu, tak ten těsně přes 30tis. také byl www.canyon.com/…uipment.html?b=49
ten Grand Canyon 6.0 mam cca pul roku a muzu jen chvalit. Bezva kolo za dobre penize :)
Jestli chceš nějaký univerzální koleso, trail bike, tak bych šel buďto do GT Avalanche (sám jezdim, samá chvála), Mongoose Amasa, nebo jak se zmínil kolega tak německej Canyon, kterej je za ty prachy vybavenej bezkonkurenčně. Možná ještě zkus individuální stavbu od Race Biku nebo Duratecu, to sou sakra kvalitní rámy a vychází to leckdy levnějc než linková výroba na v Asii.
A co takhle Superior xp 920 disc za 24 750 kč?Ale maj jen 21"
www.volny.cz/cyklonemec/ Hledej ve
slevách.
Jestli naš čas tak koukni na toto. Ten černý stroj se na tebe směje, né… Máš tam kontakt, když tak se ozvy. Obě kola jsou v pohodě… www.bike-forum.cz/…amy_MTB.html?… jsou to ty dva speedstery
Bejt to v XL…
Které by jsi v tom xl-elku chtěl. Možná by se s tím dalo něco dělat…
Mě se líbí konkrétně to tvoje…
Hmmm. asi bych ti dokázal sehnat místo toho Mka XLko ale nevyšla by vidla. Tak asi smůla. Bylo by to dost složité…
Ten Trek je dobrej, designově krásný a tuhý rám. Ještě si tam pak můžeš ve slevě dokoupit nějakou váhově lepší vidli a jsi pořád těsně pod 30. Ta ostatní tady doporučená kola jsou finančně výhodnější, ale Trek je Trek… Jdi do něj!
jak trek je trek to moc nechapu:)
Vždycky se najdou takoví, kteří to nechápou. Já taky nesnáším Bontrager a jejich špatné předražené komponenty, nelíbili se mi jejich dříve tak předražené fully, které byly těžké a poměrně často praskaly, ale přesto je to dobrá značka, co se hard-tailů týče.
Ani on by si asi nikdy nemohl vybrat Treka 6700, kdyby uvažoval čistě o ceně, protože je to NEvýhodné. Proto se ho snadím povzbudit, aby si nekupoval Superior nebo nějaký no-name, ale zůstal při kole, které mu opravdu udělá radost i za cenu vyšších nákladů. Trek je Trek. 4ever nikdy nebude Trek.
a krive ramy su krive ramy;)
Neber jméno Superior do úst nadarmo, joooo? :-)) Jinak vpořádku;-)
Tak jsem to nemyslel. Taky jsem nenapsal „nějaký Superior“. Lidi na Superiorech vždycky všem natrhnou kaťata, mají lehčí rám než Trek SLR a lepší výbavu. Ale ten Trek má za sebou nesmírnou historii, s tvarováním rámů si opravdu hraje a ta značka má jméno.
Prostě bych raději bydlel ve starém, v zásadě zastaralém, bytě na Vinohradech než v o něco větším bytě na Jižáku v luxusní novostavbě za daleko menší peníze (když teda odmyslím dopravu, ta hraje pro Vinohrady :-))
⇒ Superior dělá dobrá kola, ale za Treka si vždycky rád připlatím.
trek je trek, merida je merida, author je author, cannondale je cannondale. Co je na tom nepochopitelne? :)) To je univerzalne platne tvrdenie. Da sa pouzit vzdy..
No, už jsem slyšel o Ritchey, který nebyl Ritchey, ale výroba alá chalupa. Tyhle tautologie by se měly prověřovat :-))
Ještě jsem našel GT www.super-nakup.cz/…alanche-pro/
Ta merida je za ty prachy docela slušná ;-).
to kolo už opravdu patří mezi lepší ale ta vidlice nevím jestli je to to nejistější