Chci si koupit něco lepšího,než je merida big nine 500,maximálně do 40 tisíc,na značce mě ani nezaleží.
Chci si koupit něco lepšího,než je merida big nine 500,maximálně do 40 tisíc,na značce mě ani nezaleží.
díky za info, až něco koupíš tak se pochlub :)
Chci si nechat poradit
Tak jo, když tak sem pak dej vědět co ti poradili.
Spesl no. 1
JakeF to rikal
29" nekupuj, jsou to velké těžké mrdky, mají těžká kola, měkké výplety, nedá se to pořádně rozjet, je to neobratné, nevlezeš se do zatáček.
kup si něco s rozměrem 650B, to jede samo
a nebo ještě obratnější 26'' navíc dneska se z toho stává silně individuální záležitost:-)
Tina říkala, že 26'' byl marketinkový omyl pana Fishera, který potřeboval udat kola, které zrovna měl pod postelí. Prej od začátku bylo horké kolo vymyšlené jako 27,5
jo četl jsem to, ale já nemám pod postelí správné kola takže budu jezdit retro pořád:D
Nene, tak to nebylo. Zlatka rikala, ze z 27,5 vznikly vsechny ostatni rozmery a bylo pocatkem veskere cyklistiky.
Fakt to byla Zlatka?
To teď pomalu abych se Tině omluvil.
Ale ono v tom zase takový rozdíl není. To bude asi i důvod, proč se mi to plete.
+1 a 9sp k tomu :D
;-)
Správně. Obzvlášť pro nás dlouhány je 29" uplně k ničemu.
neblbni, jezdit na krosovém kole je proti přirozenosti správného bajkera
jenom ovce se nechá zmastit marketingem a koupí si takovou blbost, jako je 29" kolo. už z principu je to slepá větev vývoje jako dualy nebo hydraulické V-brzdy. nikdy to nefungovalo a kdo říká, že jo, tak jenom lže a nechce si přiznat, že naletěl marketingu.
Nemám 29" dlouho, ale jedno už vím jistě. Nic jinéno nechci. Prostě mě marketing dostal naplné čáře.
Jak jsem zkusil 29" hned jsem věděl že je to kolo pro mne.Samozřejmě pokud člověk měří 165 cm měl by si kup takového rozměru rozmyslet. A ano takový marketing žeru.
Tak treba se aspon napotreti trefis do vhodne velikosti.
+1
Kup si eMko :D