• MoSSiN

Zdravim,

Chci se vas zeptat na doporuceni kola okolo 8 000,–. Vim, ze 8000 neni castka za kterou bych si mohl vybirat, ale itak mne zajima vas nazor a doporuceni. Moje jedina podminka je, ze kolo by melo byt spise na silnici nezli do terenu, cili spise krosova kola. Predbezne jsem jiz koukal treba na tohle kole :

http://www.cyklopoint.cz/…y-15-v-134d/

0 0
    • hony007  

Podívej se do bazaru.

0 0
      • MoSSiN  

O bazaru jsem tez premyslel, ale chtel bych spise nove kolo.

0 0
        • Endless  

novy kolo pokud nechces tesco quality, pocitej minimalne 12 tisic, coz uz je nad polovinu tvyho rozpoctu… neblbni, kup si bazarovej horak za 6 tisic (kterej stal predtim 15 a bude jezdit skoro stejne jak novy za 15, pokud mas stesti), mezitim zjistis, co te bavi a co ne a az se ti rozpadne, tak si udelas radost a koupis nejaky lepsi =)

0 0
          • MoSSiN  

Presne jak pises: pokud budu mit stesti. Uprimne jsem spise vzdy naletel s bazarovymi veci…

Cili treba tohle kolo je jiz o zvazeni koupit :

http://www.cyklopoint.cz/…100-v-3143d/

…Kolo si chci poridit, abych nejezdil autem vzdalenosti cca do 20km od domu, cili zas tak vytizene kolo nebude…Zkratka a dobre se chci hybat a nesedet v aute ci za PC :-)

0 0
            • Endless  

chapu, ale tady na bazaru pripadne na dolekop.com jsou slusni lidi, pokud si domluvis osobni prevzeti a mrknes na to a vyzkousis si ho sam tak podle me neni problem. To, jestli ma ram vejpul nebo svarenej poznas od pohledu, jestli byl jezdenej 40kg divkou na asfaltkach nebo 120kg typkem po horach taky a porad lepsi nez se vrhnout do novyho (a blbyho, protoze kupujes kolo za 8k za plnou cenu, v bazaru jsou veci podhodnoceny – za 8k se da sehnat kolo kolem cca 14k puvodni cena – jestli me chapes)

A co je hlavni, za pul roku zjistis, ze bys nechtel krosaka, ale silnicku a pripadny prodej te bude min mrzet (a ztratis tak min penez)

0 0
              • AsiJura  

No zrovna na dolekop.cm jsem nakupoval jednou a pěkně napálil nějaký mladý smrad, takže se tazateli vážně nedivím, že nechce brát bazar.

0 0
            •  
              Obsah tohoto příspěvku je blokován.
              0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • šimlos  

Už to tady bylo několikrát.Klidně si kolo za 8000 kup,ale budeš se v něm víc hrabat než na něm jezdit.Takže jedině bazar..

0 0
    • Jorge 50  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • marapara  

Podle mě, je to hodně šibeniční částka na použitelné kolo.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.