Chtěl bych vědět,jestli to vůbec má cenu shánět? Mám možnost rámů,ale všude mi nabízí tak 14" a na mých 195 cm mi to přijde malý?
Chtěl bych vědět,jestli to vůbec má cenu shánět? Mám možnost rámů,ale všude mi nabízí tak 14" a na mých 195 cm mi to přijde malý?
Trochu mimo,ale jednu dobu jsem pokukoval po nějakém enduro rámu a na mou výšku 192 cm a dlouhýma haksnama,jsem nic moc nenašel.Snad tady jezdí nějaký dlouhán a pomůže ti.
tak jako dirt mě přijdeš takovej v mý situaci nejlevnější, jinak bych hned šel do nějakýho freeridu,ale nejsou finance zatim
mam rovnych 200cm a jazdim na LP Zesty (velkost 54) a mozem ti ho s kludnym svedomim na tu vysku doporucit
nekoukej na dýlku sedlový trubky a radši koukej po všem ostatnim, co se geometrie týče …nicméně kdybys nic nenašel, tak zavolej frantovi mrázků, rád ti něco hezkýho svaří :-)
Ja mam 180 cm a jezdim na ramu Can Bums Platoon-stoji asi 2000,–, je hafo nízký(zvedneš si sedlo)
ale dlouhý. Foto sem ti přiložil.
díky moc! jak tak na to koukám,tak nemusim ani tolik koukat na vejšku jako na dýlku! ale jinak vypadá opravdu dobře moc pěkný!
a kdyz zvednes sedlo, tak zjistis, ze je zase kratky ;-)