• Thegreatabdul

Nema z vas nekdo tip na hodne komfortni sedlo , o vikendu sem najel 200km , a doted me z toho boli … :D , mam s tim furt problemy když dojiždim dom musim jet ve stoje , a musim rict že muj zadek toho vic nesnese ,boli me z vetsiny sedatek , tak bych prosil nejaky tip na opravdu hodne pohodle sedatko

0 0
    • martin_bakov  

kazdy ma jinou prdel, tak ji zvedni a di si vybrat neco do kramu, 100% jistotu zes vybral dobry sedlo mit proste nebudes… neexistuje idealni sedlo pro vsechny

0 0
    • HonzaC  

včera jsem tu hledal chvilku a celkem si tu lidé chválí wtb rocket.

0 0
      • JSt  

to je na jezdeni kolem baraku. na 200km to chce neco tvrdyho.

0 0
    • HonzaC  

včera jsem tu hledal chvilku a celkem si tu lidé chválí wtb rocket.

0 0
    • Ricci  

Cez weekend 200km, ovsem ci je prdel zvyknuta, to uz je druha vec

0 0
    • milanfiala  

hold nemas prdel zvyknutou na takovou delku musis to jezdit castejac :)

0 0
    • Lada,s  

Já jsem ted spokojen s Ritchey Comp Marathon, lehce přes 500 kč

0 0
      • bochov  

Na kupkole maji sedla Force s dirou take se daji stoji kolem 400kc.

0 0
    • folty.hans  

když přidáš jednu nulu k té částce, tak dost komfortní je Speedneedle od Tůne :-))

0 0
      • bochov  

Ja jsem investoval to poradnych kratasu a mam klid s temi sedly to je o nicem ty vselijaka testovaci sedla nevim na jednom sedle bys musel najezdit aspon 500km a jaste k tomu stelovat posed.

0 0
    • Kami  

Nevím kolik stojí nejlevnější sedlo specialized, ale na hodně prodejnách mají od této značky testovací. Vrátná záloha nějakých 1500,– jinak zdarma na týden.

0 0
    • winter78  

Mám gélový poťah na sedle. Jednoduché a lacné riešenie. V sobotu som prešiel 98 km na jeden záťah, zadok síce bolel, ale bez toho gélového poťahu by som došiel maximálne 60 km a bol by som odstavený…

0 0
    • áronek  

VIGO

0 0
      • Hejdik  

Taky doporučuji vyzkoušet WTB VIGO.

Je sice kapku dražší,ale pokud by ti sedlo,tak stojí za to.

0 0
    • baboon  

Dneska jsem byl v Praze u Ramaly (hradčany) a pořídil Pells E-Fly za pěkných 420,– Uvidím zítra, jaké bude..A ptal jsem se a nabízejí možnost koupit si sedlo a do několika dnů ho vrátit za peníze z5..Nejsem si jistý, zda za plnou cenu, nebo za 95%, ale pořád se to docela dá..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.