Nevíte, jestli mají košíky model 2014 úchyty na SWAT? Z fotek ani popisů na stránkách to není jasné.
Nevíte, jestli mají košíky model 2014 úchyty na SWAT? Z fotek ani popisů na stránkách to není jasné.
Ahoj, modely košíků Specialized 2014 mají na spodní straně otvor pro montáž SWAT nářadí nebo krabičky. Akorát montáž se provádí nejeden přes šroub, ale je tam i „L“ plechový držák. Ale pozor, toto platí pouze pro ZEE Cage!!! U Rib Cage SWAT nářadí nedáš. A samozřejmě se dá pořídit rovnou Zee Cage i s nářadím.
Znamená to, že když sundám obě Zee Cage, a dám tam 2014 Rib Cage, můžu tam mít krabici i nářadí?
Způsob vkládání bidonu na Zee Cage mi vadí.
inak sa tam dostava bordel, hrdzavie to atd. mozno do kalifornie kde nevedia co je blato ale ked to zaseres a owapkujes tak nic moc. plati aj pre ten box na duse a navyse to hrkoce, vsetci co to maju to maju dovypchate. klasicka kapsicka mi prijde praktickejsia.
Navíc tahat věci ze tří míst když potřebuju servis.
Největší nevýhoda ale je posazení lahví vysoko, takže nejen že se vejdou menší lahve do S a M rámů než je potřeba ale hlavně výhoda nižšího těžiště díky swat tak nějak padá :) teda reálně, marketingově je jasná…
Ten multiklíč je úplně super, nic lepšího jsem zatím neviděl. A krabici nevozím, tak nevím, jak funguje.
Co je na něm lepšího?
Je po ruce, je kvalitní a nezapomenu ho doma.
Velikosti lahví v novém a starém Epicu/SJ HT spolu souvisí. Ve starém byla lahev níže, takže se i 0,75l bidon vešel do menších rámů. Což do „M“ Epica 2014 nedáš. Takže tam teď můžeš vozit dva bidony a je ti jedno,že jsou o něco menší, protože vody máš ve výsledku víc ;) A nebo vozit batoh :)
Tak ještě jednou. U Rib Cage SWAT nářadí nedáš. A krabici taky ne, ta je nejen připevněná ke košíku, ale i šroubek k rámu (celkem tedy tři šrouby na spodní rámové trubce).