Košíky Specialized Rib Cage 2014 - swat?

10 nepřečtených
  • jonti

Nevíte, jestli mají košíky model 2014 úchyty na SWAT? Z fotek ani popisů na stránkách to není jasné.

0 0
    • nic-nechci  

Ahoj, modely košíků Specialized 2014 mají na spodní straně otvor pro montáž SWAT nářadí nebo krabičky. Akorát montáž se provádí nejeden přes šroub, ale je tam i „L“ plechový držák. Ale pozor, toto platí pouze pro ZEE Cage!!! U Rib Cage SWAT nářadí nedáš. A samozřejmě se dá pořídit rovnou Zee Cage i s nářadím.

0 0
      • jonti  

Znamená to, že když sundám obě Zee Cage, a dám tam 2014 Rib Cage, můžu tam mít krabici i nářadí?

Způsob vkládání bidonu na Zee Cage mi vadí.

0 0
        • ememem1  

inak sa tam dostava bordel, hrdzavie to atd. mozno do kalifornie kde nevedia co je blato ale ked to zaseres a owapkujes tak nic moc. plati aj pre ten box na duse a navyse to hrkoce, vsetci co to maju to maju dovypchate. klasicka kapsicka mi prijde praktickejsia.

0 0
          • McBlacky  

Navíc tahat věci ze tří míst když potřebuju servis.

Největší nevýhoda ale je posazení lahví vysoko, takže nejen že se vejdou menší lahve do S a M rámů než je potřeba ale hlavně výhoda nižšího těžiště díky swat tak nějak padá :) teda reálně, marketingově je jasná…

0 0
            • jonti  

Ten multiklíč je úplně super, nic lepšího jsem zatím neviděl. A krabici nevozím, tak nevím, jak funguje.

0 0
            • nic-nechci  

Velikosti lahví v novém a starém Epicu/SJ HT spolu souvisí. Ve starém byla lahev níže, takže se i 0,75l bidon vešel do menších rámů. Což do „M“ Epica 2014 nedáš. Takže tam teď můžeš vozit dva bidony a je ti jedno,že jsou o něco menší, protože vody máš ve výsledku víc ;) A nebo vozit batoh :)

0 0
        • nic-nechci  

Tak ještě jednou. U Rib Cage SWAT nářadí nedáš. A krabici taky ne, ta je nejen připevněná ke košíku, ale i šroubek k rámu (celkem tedy tři šrouby na spodní rámové trubce).

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.