Nazdar bikeři, co takhle nějakou silvestrovskou vyjížďku směr Kosíř. Viděl bych to na cca 9.hod dopol. ve Smržicích u hospy. Kdo se přidá?
Nazdar bikeři, co takhle nějakou silvestrovskou vyjížďku směr Kosíř. Viděl bych to na cca 9.hod dopol. ve Smržicích u hospy. Kdo se přidá?
mno pokud bude počas, tak bych chtěl rovněž zdolat kosiř. ale pojedu z opačné strany
Já bych jel ;). Přemýšlel jsem dokonce o půlnočním výjezdu na Kosíř, ale pak se změnily plány.
Tak co? Nikdo víc? To nás tam teda moc nebude.
Já jedu určitě (to samé na Nový rok), nicméně jezdím sám. Takže se potkáme až na samém „vrcholu“ :o)).
tak můžeme udělat nějakej „hromadnej“ sraz na kosíři :D
OK, jsem pro. V cca 9hod na Hanácké velehoře. Tak lidi připisuje se. A plácačka něčeho na zahřátí s sebou:-)
v 9 je na mě brzo :D v 10 by to bylo schůdnější. překecám vás na odložení? :D
no, chtěl jsem být vpoledne doma, ale když se sejde banda tak to klíďo necháme na 10:-)
taky hlasuju pro desátou. Na devět bych nevstal :D
prosím prosím smutně koukám :)
počasí vypadá použitelně…
ok, tak v 10 na Kosíři. Ale s chrtama nejedu. Už je ze mě „starej fotr“ a na bike sednu už jen málokdy.
malá aktualizace:-)))
Jestli se něco nestane, tak pojedu taky.
Zdarec, tak kolik máš letos nalítaný?
Je to bída, od srpna do teď něco přes 2200 km. Nějak není čas. V kolik budeš projíždět přes Smržice, že bych se připojil?
v cca 9.30, sraz u hřiště.
tož su zvědavé, esli budem mět sraz na snihu nebo na sračkách :)
Tož kucí, tak si to zítra užijte. Já na to s..u. Něco na mě leze. Kua, zrovna na Silvera.
Já teď dorazil z Hranic. Za Prostějovem chumelenica, počasí nevlídné. Když si vezmu to že 1.1.2011 jsem byl na Koséřu a sněhu bylo po *****, chce se mi brečet :D.
já teď přišel s píva a už vím, že ráno nevstanu. Takže se pojedu projet až odpoledne.
kura aby nás tam bylo víc než 2 kusy :D
tož kura, kde jste byli??? :D
dojeli jsme v deset, nikde nikdo. to je teda morálka.
Já se přiznám bez mučení, vzbudil jsem se v o půl jedenácté :/.
taky jsem zaspal, vyjel jsem si na kamennou boudu za tršicema http://www.velkyujezd.cz/
no a já ležím v betli s paralenem:-(
Proto je nejlepší se nedomlouvat … chjo, ale včera bylo parádně a já musel být v práci … jinak sem tam těsně po obědě byl taky …