Koupě kola Superior XP 909 2013 ?

17 nepřečtených
  • Kostival

Ahoj mám dotaz ohledně výběru kola. Díval jsem se i u konkurenčních značek,ale u značky Superior jsem nalezl kolo,

které se mi zamlouvá je to kolo Superior XP 909 2013.

http://superiorbikes.eu/…-xp-909.html?…

Kolo chci používat na výjezdy do hor po asfaltových cestách i po lesních.Např. vyjet si na Javorník, Lysou horu, Pustevny apod.V cenové relaci jsem si zvolil kolo do 30 tisíc korun a tohle kolo mi tam zapadá. Měřím 181 cm, takže se chci zeptat

zda velikost rámu M podle tabulky velikosti mi bude dobře zvolená?Byl bych vděčný za rozumné rady ohledně zvoleného kola popřípadě o jinou alternativu.Diky

0 0
    • Cavendish  

Pokud v ceníku platí těch 29 990 tak nic moc…osazení slaběj průměr,vidlice nefunkční

0 0
    • doktorito  

Ahoj, mám přesně tento model a jsem spokojený,

při přechodu z 26" jsem na něm byl hned jako doma – perfektně mi sedlo.

jediná věc + vyzkoušej si všechny velikosti – já mám 187 cm a vzal jsem L, XL nikde k vyzkoušení nebylo teď bych šel do XL ( sedlovka na max.)

Výbava v této ceně standartní, vidlice chodí hezky.

Taky jsem se díval na CANYON, ale nikde si ho neprohlídneš, neosaháš… předvaděčka jen 1 x za rok…

0 0
      • Breakpain  

jak máš dlouhé nohy? Mám 187 a uvažuji o XL (mělo by to tak i sednout …

0 0
        • doktorito  

cca 84 cm,

zkoušel jsem 21" od více výrobců, ale sedla mi snad je merida a sup xp 909 ale L na jejich XL jsem nikdy neseděl – nemám srovnání

0 0
    • marny_cyklista  

…jednoznacne CANYON…crossride mavic atd. atd… tady jsme opravdu dale, ale problem je v tom, ze vetsinu kol ma tento vyrobce prodanou na rok dopredu, takze vzdy cca rijen zkusit stesti na dalsi sezonu :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.