Nemáte někdo na prodej bazarovou, ale slušnou přední brzdu BR-M486? Začala mi téct a nenajezdím tolik, abych kupoval za 2000 nové brzdy. Pokud by nebyla solo, vezmu i set, ale bez kotoucu.
Diky
Nemáte někdo na prodej bazarovou, ale slušnou přední brzdu BR-M486? Začala mi téct a nenajezdím tolik, abych kupoval za 2000 nové brzdy. Pokud by nebyla solo, vezmu i set, ale bez kotoucu.
Diky
Napiš mi email ;-)
Cela stoji 450,–, coz je skoro cena samotnych desek.
herdek ale chtelo by to cernou. jinak diky za tip, nejak jsem to nenasel pri hledani.
Jinak co ti zacalo tect? Paka, trmen, nebo kolem pistku?
trmen, pri pohledu shora na horni strane je netesnost a pri brzdeni se tam dela bublina. pravdepodobne jsou od toho uz zaspinene i desky, vzhledem k tomu, ze kotouc je mastny. i kdyz drzim paku, tak predni kolo se porad toci, kdyz trochu zatlacim. udajne je to nejaka vyrobni vada, chybna serie ci co, ale bohuzel uz je po zaruce. ja na nem jezdil hodne malo na to abych to odhalil driv :(
To by teoreticky mohlo jit odstranit. Ruzpulil bych trmen, dosedaci plochy trochu porovnal, pokud by to bylo treba a dal jiny tesnici o-krouzek (mozna o kousek vetsi).
Prinejhorsim vymenil trmen, drahe nejsou.
To bys udělal ty ale kdybych se na to vrhnul ja asi by to nebyla taková sláva v podstatě ani nevím o cem mluvis :-D Můžu sem ještě hodit fotku at vis přesně co myslím.
Objednej třmen , dones to do servisu a nech naplnit…;)
A neni jednodušší si to za ty peníze objednat z kupkolo celou brzdu a vyměnit si to sam? Abych nedal vic za práci + trmen nez za celou brzdu. Bila mi sice nepasuje ale aspoň by h poznal lip která je přední :-D
Jednodušší to je, ale stejně budeš muset nechat zkrátit hadici, takže servisu se nevyhneš…
Tú brzdu mám z Kupkola. Hadica nie je tak dlhá, že by ju bolo treba skracovať. Ja som ju vôbec neskracoval.
Chlapi díky za rady. Počkám do pondělí jestli se nekdo neozve jinak to vezmu tam