Krádež Rockmachine v Podolí 9.9.2009

20 nepřečtených
  • mařena

Včera 9.6.2009 mojí přítelkyni ukradli kolo Rockmachine flash v těchto barvách a této konfiguraci http://shop.mates-skisport.cz/…1024x591.jpg

jediný rozdíl je v tom že na té vidlici manitou, byla ta samolepka zelená, jinak vše sedí s obrázkem včetně plášťů i sedla. bylo velmi málo jeté, do tisíce km, takže kdybyste někdo náhodou na něj narazil, dejte mi vědět plís. tel: 724794822 nebo na email: markoos@email.cz

poznávací znamení je neopren na rámu proti otluku řetězem a na vidlici snímač bezdrátového tachometru.

jinak bylo ukradeno před plaveckým stadionem v Podolí, nikdo si ničeho samozřejmě nevšimnul i když bylo připoutáno dvěma zámky. personál plavečáku tyto incidenty vůbec nezajímají, jenom mi bylo řečeno, že to je už osmé kolo za posledních deset dnů

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Matony  

Jestli bude ukradený 9.9.2009, tak si na něj počkej s partou kamarádů. :-)

0 0
    • vrrr  

„že to je už osmé kolo za posledních deset dnů“

…no tak to by stalo za dovcu, ne? To bych si vzal na tri dny volno, pripotal tam dalsi kolo a cekal v keriku s bejsbolovou palkou. A mel bys hnedka RM zpet…

0 0
      • mařena  

to mě taky napadlo jako první, ale asi na to kašlu :) nebavilo by mě ztrácet hodiny času, jenom kvůli tomuhle kokotovi, byl bych asi ještě víc nasranej

0 0
    • Darkson  

a já si vždycky říkám, kteří dobrodruzi nechávají kola venku před bazénem. to ale nic neměmí na tom, že by si zloděj zasloužil čelo a dvě pěsti;

0 0
    • rasto  

obecne, kdyz dlouhodobe zamknout, investujte do podkovy! chvalil i policajt, kriminalista.

podkova stoji 3.000? kolik to je proti hodnote kola. maximalne riskujete odmontovani soucastek…

0 0
      • M_ishak  

Čip v sedlové trubce by mohl být jediné účinné zabezpečení. Možná by jako odstrašující prved stačilo nějaké oznámení pro zloděje, že to kolo takový čip má, i když by ho ve skutečnosti neměl. 

0 0
        •  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován.
          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.