Jedete někdo tenhle závod?Jakej byl loni?Kolik lidí a jakej terén atd.?A kudy je nejlepší jet z Prahy na kole?Nebo vlakem?Přemejšlim o tom,díky
Jedete někdo tenhle závod?Jakej byl loni?Kolik lidí a jakej terén atd.?A kudy je nejlepší jet z Prahy na kole?Nebo vlakem?Přemejšlim o tom,díky
jo a odkaz : www.galaxy-bike.cz/serie/
vzhledem k tomu že to je Galaxy tak to až takovej hnoják nebude teda alespon doufám. dám dlouhou, jedu autem a nikdy jsem to nejel…
das dlouhou?ja si rikam,ze po BCH radsi kratkou,ale uvidim na miste…:)navic se asi slusne projedu cestou tam.Jak je to daleko do Dobrise?
no taky mám o výkonu dost pochyby, včera jsem byl na kole a bylo to fakt špatný :( krátký mě nebaví – ty budu drtit až příští rok v M40 :)
do Dobříše to je docela daleko tak 50–55 nejlíp asi po rovině do Hostomic a pak přes kopec – když bude foukat proti tak je to šílená pruda i na silnici natož na bajku, spíš bych jel vlakem tam a zpet na kole, když se ti bude chtít…
aha dik…ja na kole este nebyla,snad zejtra,ale nejlepsi trenink je zavod:))))))),takze uvidime
Mozna jedu, a kdyz tak kratku jelikoz v nedeli mam EBMko.
mozna se uvidime, kdyz mi bude lip…
taky jedu…dlouhou,teda jestli brzo vstanu, z Brna je to štreka… jsem na to zvědav 2100m převýšení zní dobře?-))), vůbec nevím,co mám v těchto místech čekat za terén…co nám řeknou místní? bahýnko, šotolinky? Vypadá, že má pršet:-(
co čekat :) standartní Brdy no… šutry, kořeny… za mokra balet národního divadla :) ale třeba povede trasa po šotkách a silnicích, kdo ví
:-))hezky..„balet ND“:-)) radší dáme bulldogy…pythlony teda neriskuju:-))
jestli chceš poznat Brdy, spíš přijeď 25.8. na ExBikeBrdy
No :/ všechno dobrý, ale na cca 5km jsem rozříz plášt docela mi trvalo to opravit, nebýt smolaře z red pointu kterému se stalo to samý na stejným místě tak bych to ani nedal do kupy (moje náhradní duše byla píchlá a lepidlo v lepení vyschlý :). Nakonec jsem se proboxoval až na 16. flek. Trasa pěkná, pořádný MTB, test před ExBB :)
Hele i tak dobry, ale nerezes nejak casto ty plaste ;)
co s tema plastema porad delas ? ja mam jedny WTB uz rok a mesic a porad v poho, ani jeden defekt, ani jedno riznuti..hlava mi to nebere :-)))
Loni byla trochu jina trat a jen cca 100+ lidi bo se to jelo jen v ramci Brdmana. Takova prima komorni akce. Letos po draftovani do Galaxy serie, tam asi budou navaly jako na podobnych akcich. Trat je normalni brdska, casti se krizi s ExBB a pod. maratonama.
klasika po kořenech a šutrech, z velké části po trase ExBB a TB
tak to je paráda. zrovna koukám na mapu bude i Plešivec. ňam :)
jo a kdyby chtěl někdo vzít z Brna, tak mám místo......
ja jedu tak na 90% A samozrejme dospelou trasu.
chlapi a nebylo u něko místo nebo dvě, rádi bychom s nikou jeli, ale na kole se mi tam jet nechce…
tak ted sem koukala na cestu a zas tak blizko to neni…takze bych nahodou nekdo jel autem a mel volny misto, taky se nebudu zlobit..diky
Zdravím, nechystáte sa niekto ísť pozrieť na tento maratón, cestou si pekne prejsť brdy, okolo pol jedenástej tam byť, pozrieť štarty, možno počkať do dojazdu a podobne terénom naspäť do Prahy? Z Prahy okolo 8:00.
tak si přispi a doraz na cíl, krátka podle mě bude dojízdet okolo 13,00 a okolo 14,30 dlouhá
tak kdo ste jeli? Me to teda moc nenadchlo… Jel jsem Krakatita poprvy a naposled. Celou dobu jsem cejkal na poradnej sjezd a az na 65.km jsem usoudil, ze uz asi nic nebude… :-((
no pořádnej sjezd – cestou z Plešivce dolů jsem vyklepal přední brzdový destičky pak už jsem z kopců jezdil hodně opatrně. jinak to byl můj první maraton a jsem rád že jsem dokončil
tebe jsem potkal… :-P Dokonce sme spolu kousek jeli…
Hehé. Nepotkali jsme se na občerstvovačce? Tvůj názor na trať mi byl hned nějak povědomý… Těžko tam mohli dát prudší sjezdy, než dali – jelo to taky plno civilistů, matek a dětí.
dobre ty! Congratz!
hmmm a Gorgov se taky neflakal… :-)
přidávám se ke gratulacím Gorgovovi i Janče! moc pěkně
ja mazal jance retez…:-)
margarynem ?
buh vi, co si mazal! :-p
diky za ratulace, potěší:) No tak chvílema sem se i flakal, ale do kopce to teda moc neslo, souper byl silnej. jak to ale bylo s kopce, muj fulik mi pomohl.
Gratulace pekny… zrejme dobra priprava ..
a jak se vam libila ta kapela co tam hrala?