• Tydlii

Tak se nám to blíží – zakládám tema na diskuzi/dotazy/pros­by.

Začnu:

Mám startovné, moc se těším, ale bohužel nemohu najít kloudné ubytko. Nevěděl by prosím někdo o něčem ? Pouze noc Pá/So a tak do 15 km od Klatov – nemám momentálně auto.

0 0
    • Tydlii  

up

0 0
    • wishpull  

Taky se těším, bude to letos dost mokré, v sobotu jsem projel kousek trati od Keplů včetně toho děsnýho kopce za brodem u Puchwerku, místy dost bahna a má pršet i teno týden. Ale nebude s prášit a nebude hic.

0 0
    • racer xc  

Někdo nějaky extra tipy jak co nejvíc ochránit kolo před 5 hodinama v bahně? Vždycky je mi kola líto

0 0
      • Tydlii  

****** se na to :D

.. vážně: všechny styčný plochy omotat izolačkou (zadní stavba x paty; kliky x tretra; atd..)

moc víc se dělat nedá. Po závodě komplet rozborka – hlávko, střed, ložiska zadní stavby – ideálně nenechávat ani do druhýho dne. Náby podle toho co máš – na DT 350 nesahám a zatím musím zaklepat ze ok.

1 0
        • genx  

Před závodem jsem si myslel, že to tak žhavý nebude, ale po absolvování celé dlouhé trasy je rozborka fakt nutnost. Jemný písek byl i uvnitř zapouzdřených ložiskek… masakr.

0 0
          • hovado_cz  

No já chtěl řešit vakl v zadní nábě před králem, ještěže jsem to neudělal :)))

0 0
            • snas89  

Jo. To si kolu hrozne pomohl :))

0 0
            • genx  

Když jsem viděl jak lidi na trase lámou přehazovačky XX1, ty se montají do drátů a pak už je jen slyšet sečení pneumatiky, tak jsem si říkal jestli nám to za to stojí :-D

0 0
      • adam1  

Namáčet v potoce a oulej sebou na řetaz:)

Zlatá žiletka :)))

0 0
    • genx  

Buď si připlatit nebo popojet 17 km od Klatov za krásných 534,– (U zlatého jelena)

0 0
    • JK_Cookie  

Projel si nekdo v poslednich dnech trat,nebo aspon cast??Predpoved je dest v noci i zitra cele dopoledne,tak stale vaham jestli rano brzo vstavat a trmacet se do Klatov, abych si pak uzil bahenni lazen,letos uz 2× stacilo…Diky

0 0
      • McBlacky  

Pokud nepojedes v top 20 tak to budou mega sracky jako obvykle ;)

0 0
        • Cryzyy  

zatím to vypadá na slusnou sanci, ze to bude jeden z tech legenradnich rocniku :)

0 0
          • McBlacky  

Akorat za nas to byvalo levny. Kazeta retez desky stred to bylo jak dneska retez

0 0
            • dvoris  

Asi to musím zaklepat, ale materiál pořád ok a to toho bláta bylo letos už fakt dost. Je tedy pravda, že častěji rozebiram a mažu, ale jinak ok.

0 0
      • dvoris  

Sracky budou skoro jako celou letošní sezónu. Možná občas sprchne, ale na celý závod v dešti to nevypadá. To by bylo horší.

0 0
      • David888  

V neděli jsem projel trať 48km a bláto už místy bylo. Takže předpokládám, že po tomto týdnu a hlavně dnešku to budou bahenní lázně :)

0 1
        • JK_Cookie  

Diky za info,tak nejak jsem to predpokladal ze po tomto tydnu to bude uz pekne prodmacene + podle predpovedi by melo jeste v noci pekne prset na zapade cech a pak rano taky, hlavne 9–10h

https://www.chmi.cz/…lts/ala.html#…

Tak to se na to asi vyprdnu, vemu silnici a pojedu se podivat jak vypada TDF po Cesku…. :-)

Jestli nekdo z vas jede, tak preju hodne sil do toho marastu :-)

0 0
    • Tydlii  

Tak to vypadá ze dopoledne pršet nebude. Jediná útěcha je, že řetěz i kazeta už jsou po smrti. Ještě ze jsem nenasadil novou .

0 0
      •  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován.
        0 0
    • robb  

Tak jak se vám dnešní cyklokros líbil? Asi se cestou domů stavim pro nový řetěz a destičky

0 0
      • Tydlii  

Konec na 18.km, aneb když ses curak a mas nedotazeny kliky :/

0 1
        • robb  

Pěkný. Tohle se mi letos stalo na silničce. Naštěstí 15 km od baráku.

0 0
        • Jáchym 1  

To nasere.

0 0
        • Fazzy  

Váhám jestli je lepší, když se to stane na začátku nebo na konci.. Každopádně good point, du to zkontrolovat :)

0 0
        • wishpull  

Na dlouhý, že, asi jsem tě potkal, bylo mi tě líto. To jsi jel někde kolem 10–15 fleku?

0 0
      • hovado_cz  

kdybych věděl co bude po poslednim bufetu tak se na to vyseru hned na prvním :-D že jsem radši nejel Letape :-D

3 0
      • wishpull  

Mě se to líbilo moc, nádherná slajdovačka, bylo to jako groteska, když lidi z ničejho nic padali a mizeli z trati. Já si taky asi 3 ustlal , jednou v druhým brodu, tam jsem byl až po hlavu ve vodě, ale aspoň jsem jel chvíli čistej :) Pode HS snad nebyly žádný větší zranění- lidi si to prostě nemohli víc pouštět.

0 0
        • aesel  

Ja sa teším na fotku z brodu pri vodníkovi, tam som sa efektne očistil :D

0 0
          • hovado_cz  

taky jsem říkal, že jsem se aspoň opláchnul od kolen dolu ale vydrželo to asi tak 100 metrů :-D do cíle mě donutila dojet žena – já byl morálně v prdeli :-D

0 0
        • ladys  

V druhém brodu snad bylo naházený kamení. V jedné linii jsme se tam koupali během pár vteřin čtyři vedle sebe :D

Na takové pěkné loučce za 40km se kolo splašilo najednou jsem jel po zádech a kolo bylo nahoře. Garmin to vyhodnotil jako skok dne 11,8m.. Obešlo se to bez škod na kole a zdraví a jelo se padat dál.

Nakonec jsem se i doválel do cíle.

Tak asi příští rok znovu na reparát ;)

0 0
          • hovado_cz  

Těšil jsem se jako malej, potrénováno, pořádnej bajk a pak tyhle sračky :-) poslední kilometry brození doslova hnojem, kdybych měl fokuse tak ho tam necham a jdu na vlak :-/

0 0
            • wishpull  

Ten závěr byl fakt peklo a to jsem přijel celkem brzo, vůbec si to nedovedu představit jak to vypadalo pozdě odpoledne.

1 0
              • robb  

No já jel jen krátkou, a už ten sjezd z Hejna na tu rozbitou asfaltku byl v takovém stavu, že jsem ho snad půlku jel s vycvaknutou nohou. Ty co tam dojížděli poslední si to museli užít, nemluvě o louce.....

1 0
    • aesel  

Ak by sa niekomu podarilo z potoka vyloviť brýle Uvex s bielym rámom, tak mám o ne záujem :-)

Díky

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.