Ahoj lidi, tenhle fajn závod se nám blíží, od pořadatele je tady nabídka projetí trasy (60km) o víkendu 14–15.8. Byl by zájem? Zatím jsme se švagrem dva a to nebudeme otravovat, chtělo by to tak 8–10 lidí…
Ahoj lidi, tenhle fajn závod se nám blíží, od pořadatele je tady nabídka projetí trasy (60km) o víkendu 14–15.8. Byl by zájem? Zatím jsme se švagrem dva a to nebudeme otravovat, chtělo by to tak 8–10 lidí…
skoda toho zarazeni do poharu – prijde to o takovou tu rodinnou atmosferu ktera semi tam prave libila
Nehlede na to ze o nejakem 13 miste se mi uz bude moc jenom zdat :)
NEDĚLE 22.8. 2010 PROJETÍ STŘEDNÍ TRASY, ODJEZD ZE SPORT KEMPU 10:00…DÍKY POŘADATELŮM :-)
Zdar, včera jsem to projížděl-vemte si blatníky a náhradní ponožky – bude veselo :)
Hm, tak ted nevim jestli nemam prezout na Nobby Nic, myslel jsem ze to odjedu na „letnakach“ Smart Samech
SS v pohodě, jen brody jsou hlubší a sem tam narazíš na opravdu hooodně vtíravou kaluž. Užijte si to chlapci a nezapomeňte si dát pivo s kofolou na Čoubově Mlýně! :) Jo a v novym VELU je v rubrice Dlouhé tratě předpremierově report-popis z nové tratě K. maratonu, kdybyste se chtěli namlsat :)
Tak co vopičáci, nějaký dojmy? :-D
Dojmy? Jako každý rok super, počasí vyšlo tak bylo veselo :-) Musím říct, že sjetý Schwalbe RR jsou jako dělaný do závodu kompletně na bahně a v dešti :-D …jednou jsem lehl na rovince (!), jedu si takhle blátem a najednou přední kolo v háji no a jednou ve sjezdu – mokrý kořen mě málem položil, ustál jsem ho, ale v následujícím bahně a mokré trávě jsem to už neukočíroval a pěkně si ustlal před Radkou Spěšnou :-)) Ale už se těším na další rok. Mimochodem ve stejném duchu se často nese Jesenický surovec v říjnu… :-))
No oproti letošním kralovicím bude surovec (ať už se tam stane cokoliv) čajový dýchánek. :)
Jel jsi ho vloni?
Byl jsi v sobotu v Kralovicích? :)
Ne, ale pochybuju, ze byl 1C, a snih s destem :)
Hehe :)
I chlapci z ktfoto celkem zabrali a roztridili svoje fotky:
Tak to překvapili…a mile. Jsem zvyklý u nich čekat na foto minimálně týden po závodu :-)
Jel jsi ho vloni?
Jéje, opera mini se zase vyznamenala :)