Co na něj říkáte? Mně se líbí a řadím ho mezi mé kandidáty na novej bike, tedy Epica a Superflye 100…uvidíme jaký dá KTM ceny…
Co na něj říkáte? Mně se líbí a řadím ho mezi mé kandidáty na novej bike, tedy Epica a Superflye 100…uvidíme jaký dá KTM ceny…
kdyz KTM tak KTM 300 EXC:-)) jinak hezky bajk
Pod to se podepisuju. Nebo ta novinka – freeride 350. :))
… to je k ničemu :-(
Já si myslím, že na blbnutí kolem baráku to je super. Klidně bych to vzal místo trialky, protože na čistokevnou trialku nemám koule a na ostré endurko nebo MX taky ne. :-D
Furt si říkám, jestli nejsi ten bathed na motorkari.cz. IP adresa ± sedí, tak mě kdyžtak oprav. :)
ten oranzovy je uzasny nato jak nemam rad 29, tak se mi hodne libi, superfly 100 je hnus, epicem asi neudelas krok vedle, ale prijde mi ze ho ma kazdy a taky zalezi v jake bude vybave
Asi se pohybuji ve špatných obchodech ale KTM je pro mě totálně neznámá značka a moc lidí jsem s KTM koly nepotkal. Ono to je tím, že se moc redaktoři v časopisech této značce nevěnují. Zobrazené kolo typuji na cenu přes 70 tis. korun v základu. Stávající model SHINX 29 se prodává od 45 –76 tis. u karbonu to bude o kapánek dražší cenovka.
ten model se jmenuje Phinx:)
jezdím ho od jara a je to parádní svezení – pohodlný a zároveň díky pevné ose a propedalu raketa. Kolo váží cca 12,6kg, takže žádná XC mašina…ale na celodenní ježdění a marathony ideální partner:)
Scarp vypadá, že bude laděn i více do rychlosti…tak uvidíme.
Karbonovy KTM Phinx ma 12,6Kg?
Phinx je hliník
A čo tento Lycan? ;)
OK, tak ešte doplním, že Lycan je 650b :) Zdvih 125mm.
Ceny Scarp sú nasledovné:
a kde jsi narazila na ty ceny?? pokud jsou pravdivý, tak bohužel můžu na Scarpa zapomenout ale ten černobílej má kliky SLX pokud dobře vidím…
Ceny sú z Bikeradar
Vždycky když toto kolo vidím, tak jsem první dvě vteřiny přesvědčenej, že je to Trek Fuel EX 9.9, než se pohledem dostanu k vahadlu.
hurá, konečně někdo vymyslel něco pěknýho na hlavovym.. ty tvary jsou super a když k tomu přidam moji náklonnost ke značce KTM, tak je to můj kandidát na nejhezčí bike 13 ;)
Já říkám pořád, že se měli držet motorek.