Potrebujem poradit s inych skusenosty ktory s tychto dvoch cyklo meracov pulzu ktory kupit ine nehladam nakolko tieto vychadzaju cca3000sk viac nechcem investovat
Potrebujem poradit s inych skusenosty ktory s tychto dvoch cyklo meracov pulzu ktory kupit ine nehladam nakolko tieto vychadzaju cca3000sk viac nechcem investovat
Polar je určitě kvalitnější a lepší, ale netvrdím že Sigma nebude stačit a fungovat
jo ještě doplním že používám Polar CS 200
Ja idem do dejto SIgmy, ma to vsetko, co potrebujem, cyklo+teplota+vyskomer+pulzak, uz by ma mal cakat na poste :-)
2006 mám taky. Jelikož má digitální přenos, tak se mi občas stává, že se odloguje, při delší pauze třeba, tudíž přestane měřit, a je třeba vysunout a zasunout z držáku a opět se chytne.
Me to prijde skoro neporovnatelny. Polar ma podstatne vic funkci, hlavne u pulsmetru a je tak mnohem vhodnejsi pro trenink. Sigma je oproti tomu hodne jednoduchy pristoj.
jj
Sigma ma krome mene funkci take horsi ovladani ( pro mne ), je o dost pomalejsi nez polar. Mam zkusenosti se SIGMA 1606 a polar S 725X, ale zkousel jsem i polary nizsich rad. Naprosto fatalni ovladani jsem mel u sigmy hodinek Onyx Pro ( VEtsinu funkci vubec nevyuzijes protoze jsou k nicemu. ). Jeste stesti ze jsem si je omylem prejel autem, kdyz jsem menil zarovku ve svetlometu a zapomnel jsem je na motoru. Od te doby co mam polar bych nic jineho nechtel. Na cyklistiku a beh jsou pro mne nejlepsi volba.
Pokud bys bral CS100, tak doporučuju nechat si vyměnit pás za Wearlinkový (téměř nic to nestojí). Ale netušim, zda ti to vymění každý prodejce.
Tazko sa rozhoduje vela ludy zas preferuje hodinky ktore maju drziak na kolo napr.znac.canon hodinky ci polar ja by som najradsej polar len tie ceny su dost vysoke hlavne u nas v sk.
To je pravda, pokud ti nevadi trochu riskovani a anglicky manual, daji se tyto veci vyrazne levneji koupit na e-bay z USA. Ne kazdy ale na to ma zaludek. Ja jsem na to mel zatim stesti (safra, musim hned nekde zaklepat ).
Dost na forach sa spomina stredna cesta:Pulsmetr Sigma Sport PC 15 hodinky pozeral som cz manual a pridu mi dost prakticke a jednoduche prehladne a cenovo asi najvihodnejsie zo vsetkych znaciek a konkurencii kto nehlada funkcie ktore ajtak nevyuzije ale viac ludy a nazorov
Jojo, PC 15 mám a maximální spokojenost.