Zdravim vsechny, chci si koupit toto kolo a nevim presne jak velke, merim 170 cm a delka nohou 78 cm, uvazuji o velikosti ramu 53 cm, je to realne ? Diky
Zdravim vsechny, chci si koupit toto kolo a nevim presne jak velke, merim 170 cm a delka nohou 78 cm, uvazuji o velikosti ramu 53 cm, je to realne ? Diky
Myslím, že to bude tak trochu na hraně, já bych volil spíš něco menšího… Jinak tady je odkaz na geometrii, ať se k tomu můžou vyjádřit i ostatní: http://e-shop.leaderfox.cz/…20runner.pdf
Tak na kole jsem sedel, v obchode me rekly ze na moji vysku je toto idealni, po nastaveni vysky sedla mam sedlo vysunute 10 cm a je o neco vyse nez riditka, je to tak spravne ? Mohu zakoupit ?
To mi tady opravdu nikdo neporadi ?
No hele,je to vše dost individuální,je potřeba si to vyzkoušet.Já toho Leader Foxe měl ve velikosti 56cm (horní rámová trubka 58cm a sedlová trubka 56cm) a to měřím jen 176cm.Vozil sem 90mm představec do negativu a na kole sem se cítil skvěle.Ani po 200km měnic nebolelo.V tvém případě bych se té 53-ky nebál.
Já bych měl mít velikost 54–55 podle tabulek.Ty jsi menší takže mi 53-ka přijde ok,i když vysunuté sedlo jen 10cm značí,že by to asi o číslo menší rám možná chtělo.
velke hledej jinde
Jenze ono se tohle kolo mensi bud nedela nebo nejde sehnat, podotykam ze jsem rekreacni cyklista, je velky problem kdyz ma cyklista o neco vetsi kolo nez by mel mit ? A jak je to s tim predstavcem, to je co ? Diky
proč si kupovat něco co nesedí jak má?
tak hledej u jiné značky,
to je pravda, jenze podle financi si muzu dovolit jedine toto, a starsi nechci.takze myslite 53 je na me velke ?
tak jezdit na tom pude, ale o číslo menší by sedlo líp
pro Kubad- nemas treba facebook, potreboval bych si s nekym o tom na chvili pokecat at mam jasno. me se tohle kolo strasne libi
Představec je ta mrcha co drží řidítka :) dělá se na silničky ve velikosti 90–140mm a tím si upravuješ posed.Kdyby si potreboval hodit řec tak FB je Miloslav Sláma.
dekuji moc, poslal jsem zadost