logitech mx518 - odlepený polštářek

45 nepřečtených
  • lynxx

Ahoj,

právě se mi odlepil kontaktní polštářek z myši – viz. obrázek.

Zpět už to nelze nalepit a já marně na netu hledám, kde lze sehnat náhradu.

Nějaké rady? Díky.

0 0
    • hrajem  

Pokud ten polstarek mas, tak myslim ze musi byt nejaky zpusob jak ho nalepsi zpatky… Vyrobce te mysi to urcite nezacarovavaji aby to drzelo…

A jinak zkusit neco najit na eBay, ze to nebude presne pro tvoji mys az tak vadit nebude, muzes to obstrihnout ;)

http://shop.ebay.co.uk/i.html…

0 0
    • xshreck  

jsem na mobilu,tak se mi nechce hledat. v tumimg nebo herni casti nejakych webu s dilama na pc bys mel najit skatery nebo jak se tomu rika, je to hromada techhle cudlu. ruzne velikosti v sade… muzes jich dat vic. ja na mx518 gaming grade mam jen takove male ovalky, jezdi mi paradne… uz 4 roky. tak kdyz to tim oblepis, myslim ze budes taky spokojeny

0 0
      • lynxx  

hrajem: díky, já jsem pořád nemohl přijít na to, jak to v angličtině nazývají – LOL … feet mne teda mohlo napadnout … teď už jsem na stopě

xshreck: už to mám! http://www.czechcomputer.cz/product.jsp…

:-}

0 0
        • xshreck  

jojo to je vonco :) koukam ze to ma vic nazvu. jinak ja mam furt originalni, jestli to koupis (teoreticky to maji i normalni kamenne obchody :) ) tak kdyztak hod info, mozna bych si to taky uz mohl koupit. mam to vydrene :)

0 0
    • jIrI___  

Sháním nějakou pohodlnou pěkně tvarovanou myš, kterou bez bolestí udržím v ruce 1/2 dne :). Použití na běžnou práci (cad, office, internet,…), žádné hraní her apod. Cenově bych se chtěl vejít do 1000 Kč, bezdrát ocením, ale není podmínkou. Dostal jsem tip na Logitech Marathon Mouse M705 , ale víc hlav, víc nápadů :)

0 0
      • MirosPikos  

Mám jí na stole. Chybu rozhodně neuděláš :) Držím ji v ruce tak 12 hodin denně. Což splňuje tvých 1/2 dne. Sranda je ta výdrž na baterky… tím nemyslím, že je malá, práce naopak. Zbývá má 639 dní a myš mám něco přes rok.

0 0
        • jIrI___  

Ta výdrž baterií mě taky zaujala. Doma mám tuhle , tvarově perfektní, ale baterku v ní měním snad co 3 týdny :/. Dá se ta M705 provozovat jen na jednu baterku?

0 0
          • fousac  

Dva a půl za tohle? To je drahý i za tři stovky.. :-O

P.S. V G700 měnim baterku i 2× za den, když dostane nálož při nějaký gamese.. ;)

0 0
            • jIrI___  

Takovou myš bych vyhodil oknem po dvou dnech :D

0 0
            • kubad  

G700 je dobíjecí ne?

0 0
              • fousac  

Nevim, kabel je někde zahrabanej v krabici.. ;)

0 0
                • kubad  

micro usb, připneš a v klidu děláš dál, až se nabije jen opojíš

jinak baterie se dá dost pošetřit nastavením frekvence hlášení a režimem napájení :D

mě v klidu dá 2–3 dny práce ve 3D

0 0
                  • fousac  

Tak nepořídil sem si takovou myš, abych jí šudlal na 125Hz a 800DPI.. :)

1000Hz a moc DPI je návykový, když dělam jinde s VX, tak si připadam jak kdybych tahal myš na gumičce než to dycky zareaguje..

Prostě sem se smířil, že nabíječka a hrst baterek po ruce je příslušenství a sem spokojenej.. ;) Hlavně ve hrách je to obrovskej rozdíl mezi obyč a top myší..

0 0
        • jIrI___  

A ještě jedna otázka, jak reaguje na lesklém povrchu?

0 0
          • mr.nikdo  

Dratova verze na pohodu – lakovany (snad nitrolakem) palisandrovy stul…

0 0
            • jIrI___  

Ona existuje i v drátové verzi?

0 0
              • mr.nikdo  

Tak jsem se blbe podival. Tu, co jsem myslel je tato:„http://w­ww.alza.cz/lo­gitech-m500-cerno-stribrna-d138060.htm“, ale moc rozdilu tam asi nebude. I kdyz mozna je uzsi, ale aspon me v ruce sedi pekne ;-)

0 0
          • kubad  

pokud s tím chceš seriozně pracovat ve 3d tak se vykašli na stůl a kup kvalitní herní podložku, obrovský rozdíl

0 0
            • jIrI___  

Podložka je v plánu až kdyby se myš nechytala, nějak je nemám v oblibě.

btw. jak to vypadá s tlumičem? :)

0 0
      • xshreck  

nejlepší někam dojít a zkoušet :-))

sakra jak ten čas letí, furt mám tu stejnou kurvu :D

0 0
      • Milvus888  

Razer lachesis!!

0 0
      • fousac  

za me ano..

uz asi 8 let mam predchudce VX revolution a nemam jedinou vyhradu..

jestli nevadi ze je spis mensi..

pro vetsi ruku bych bral MX performance (ale ta je drasi)

(a nebo v akci ultimatni G700, nejbozejsi mys az na tu spotrebu)

co se mi tak dostalo ruzne do ruky (genius, a4tech), tak logitech ma zdaleka nejlepsi snimace

0 0
      • tonik666  

Logitech G400

Cenově se vejdeš a na práci v kanceláři super, pracuju myší denně klidně 12h a v pohodě.

0 0
      • black.horse  

Souhlas s M705, mám jednu pro pracovní PC a jednu stejnou doma pro soukromé PC a maximální spokojenost. Osobně bych možná bral i větší, pokud by měla podobnej tvar, ale zatím každej kdo si ji zkusil, tak si ji časem koupil taky:-) + k tomu bych mohl doporučit klávesnici K750.

0 0
      • alinceb  

V práci mám Logitech RX1000 – za ty peníze super lehká myška s 1000DPI, co mi na kancelářskou práci přijde ok (při 1680×1050 přejedu displej na šířku na 6cm pojezdu myši). Drát naopak beru jako výhodu, protože bezdrátové myši mi přijdou poměrně těžké a furt měnit baterky mi přijde celkem voser. Na škole sem používal ještě Logitech MX518 a pak A4tech X7 a ten přechod byl celkem v pohodě. Úplně citlivé DPI (třeba 1800, co měla ta MX518) mi stejně nesedí a i na CS1.6 sem si ho snižoval.

Podložku mám tuhle QcK Steel – mám ji už asi 6 let a furt je v pohodě. Jen já občas musím vydrbat kartáčkem.

0 0
      • obda  

Trochu alternativní rada, ale mně to funguje – zkus používat myš i levou rukou.

0 0
        • jIrI___  

To dělám. Ale levou zvládnu myší hýbat třeba jen 1/2 hodiny a pak zas přehazuju do pravé. Mám ji nějakou takovou „vyjezděnější“ :)

0 0
        • alinceb  

Chápu, že se někdo přeučí na levou kvůli ergonomii, ale střídání se nedokážu moc představit. Pravou rukou bych některé klávesy/comba potřebné na kreslení i kancelářskou práci asi těžko hledal…

0 0
      • jIrI___  

M705 koupena, ale narazil jsem na problém, s kterým si nevím rady. Když chci kolečkem přiblížit mapu (např. na mapy.cz), tak ať točím dopředu či dozadu, mapa se pořád oddaluje, prostě nejde přiblížit. Zkoušel jsem prolézt nastavení ovladače, ale nikdy jsem nenašel nějakou změnu nastavení. Nevíte, kde může být chyba?

0 0
        • black.horse  

Zvláštní to chyba, tu jsem ještě nezažil. Každopádně bych doporučil nainstalovat aplikace SetPoint 6.32 přímo od Logitech, je to ovladací SW pro jejich HW a u myši umožňuje podrobné nastavení ovládání, takže tlačítkům a kolečku můžeš přidělit funkce, možná pomůže toto… Já mám takto třeba na obou myších (pracovní/soukromá) prostřední tlačítko nastavené na to boční spodní, ovládané palcem a vyhovuje mi to více než mačkat kolečko. A postupně třeba najdeš i jiné vychytávky:-)

0 0
          • jIrI___  

Ten SetPoint jsem právě hned nainstaloval (to kolečko je na můj vkus strašně citlivé na boční výkyvy, takže pohnout v cadu s něčím bez nechtěného vyosení kolečka bylo nereálné, řešil jsem to stejně jako ty) , zkoušel v něm proklikat co se dalo a výsledek žádný.

0 0
            • black.horse  

Tak pak už nevím jak pomoct, schválně jsem si to v mapy.cz zkusil a chová se to normálně.

0 0
              • kubad  

sice mám G700, ale taky potvrzuji normální chováni na mapy.cz

0 0
                • jIrI___  

Na maps.google.com je to bez problémů, takže chyba bude někde mezi nebem a zemí :))

0 0
    • vsn  

ho nalem vteřiňákem ne? … nebo tam vlep jinak stejně vysokej kus „něčeho“ (nebo se dají koupít steelpad skejty co vypadají cca stejně) … stejně tam přes to máš skejty ne? … (pokud nemáš látkovou podložku)

jinak tuhle myšku mám taky (po MX510 kerou jsem prodal) v kombinaci s IceMat 2nd … nesmrtelná kombinace :) mrzí mě, že Icemat už není :'( Předtím jsem měl steelpad S&S a za půl roku KO a dávat každej půlrok 600 za podložku je blbost. .. Icemat i přes vyšší pořizovací cenu je furt jak novej :)

0 0
      • logoman  

Sklenena je fajn, taky mam akorat exactpad, narozdil od plastove se na ni nema co ojezdit :-) navic jsem ji chytl v akci takze stala prd.

0 0
        • vsn  

akorát laserovky si s ní moc nerozumí … i když pro G5 myslím vydali novej FW na icemat a pak už jsme to dál nesledoval :)

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.