Ahoj,
zítra se jdu podívat na toto kolo, http://www.email.cz/…P1100184.JPG
Nic moc o něm nevím, se značkou nemám zkušenosti. Cena by byla kolem 15 000. Co řikáte?
Děkuju.
Ahoj,
zítra se jdu podívat na toto kolo, http://www.email.cz/…P1100184.JPG
Nic moc o něm nevím, se značkou nemám zkušenosti. Cena by byla kolem 15 000. Co řikáte?
Děkuju.
Rám několik sezon vozím. Elegantní vzhled spíše do hlíny. I když je to v zásadě karbon pohodlí nečekej, tvrdej, tuhej, nezáludná geo. Krátká zadní stavba.
Děkuju za odpověď. Jak to myslíš do hlíny?
Jinak já zas takovej biker zatím nejsem, tohle by bylo moje první slinička na úrovni. Jo a je to kolo na kterym bych jezdil triatlony.
žádný přehnaný tvarování všechny trubky jsou oválný nebo kulatý.
No že to vypadá spíš jako hliníkový rám než karbonový,což je pravda :-)
No jako neznalec tomu moc nerozumím, ale co teda řikáte na poměr mezi kvalitou a cenou kola? Protože o značce Look jsem ani dřív neslyšel.. A kolo je myslím že i starší.
No jako neznalec tomu moc nerozumím, ale co teda řikáte na poměr mezi kvalitou a cenou kola? Protože o značce Look jsem ani dřív neslyšel.. A kolo je myslím že i starší.
Look si dovolím říct je špičková francouzká značka srovnatelná řekl bych se světem, stím že se spíše zaměřují na silnici a dráhu. Také vyrábý hodně volené pedály Look a nějaký drobnosti. Kdysi se od nich odtrhl Time nebo to bylo obráceně nevím. Rám je starší jedna s prvních generací karbonů kdy bylo všechno předimezovaný rok nevim. Nový nebyl nic levného kolem 50tis.myslím. Pokud v tom je i ta sada a komplet kolo je to dobrý kup, pokud je rám v pořádku. Pokud je zbytek na odpis a je to cena za rám je to drahý.
Jojo, díky moc.
Je to od táty kamarád co s náma jezdí na závody psal že jede na 100% On si koupil nový tak to prodává.. Taky jsem koukal na internetu že jen rámová sada stojí 40 tisíc.. Tak uvidím zítra.. Díky za odpovědí :)
není zač.