Pojedete nekdo na MAD EAST CHALLENGE 500 ? Zvazuji ucast, ale po tom co jsem predvedl ted v sobotu bych to asi dal jenom jako spolecenskou akci, nez zavod, tak zjistuji, zda nekdo z BF pojede ? Info na http://madmission.de/
Pojedete nekdo na MAD EAST CHALLENGE 500 ? Zvazuji ucast, ale po tom co jsem predvedl ted v sobotu bych to asi dal jenom jako spolecenskou akci, nez zavod, tak zjistuji, zda nekdo z BF pojede ? Info na http://madmission.de/
Vazne nikdo ?
po tom co jsem predvedl ted v sobotu bych to asi nedal ani jako spolecenskou akci :))))
a koukej mi sejmout kletbu z razeni, nebo na tebe seslu vsechny pripinacky sveta :)))))
zadne voodoo nepouzivam, vazne za to nemuzu, to byla nejaka nahoda :o)
zni to hezky, ale pristi tyden je dalsi etapak takze to rozdejcha tak max nejaky profik :-) drzim palce
Ano vim, Beskidy Trophy nejedu, protoze 31.5. mam naplanovane Silnicni Sudety a to mi je jasne, ze bych se dohromady nedal… Ale tady jeste ucast zvazuji.
tak se uvidime na Sudetech, pojedu to ale z posledniho
tak takový zápřah tě buď vystřelí do super formy nebo zničí
ladim na beskydy, co bude potom tot otazka…horis je ze po sudetech je zas pohar, pak 24hours,pak dalsi pohar…takze to bude narocnejsi :-D
…a pak popopo …porod :))))
a potom to bude teprv zápřah :)))
pak bude par volny vikendu a jeste musim stihout Praded :-) pak porod…
7.6. Jistebnice – na 99%, ale ten víkend hned po BT jsme si naordinovali jeden z mála volných víkendů…radši.
jak ladíš?? (vážně)
no momentalne sem radsi doma, bylo mi blbe – ryma ci co, ale ted sem jel dva zavody „orlik“ tam to jeste nebylo ono, „malevil“ tam to bylo lepsi ale porad to neni ono, o vikendu uz budu jen na silnici brazdit kopce a pak odpocivat.....ve stredu to vidim tak na 20 palacinek a pak se uvidi :-)
hlavně ty palačinky, ale už tak od pondělka, jakou jsi jel na malevilu?? viděl jsem tě tam, ale ošetřoval jsem ženu – měla těžký pád a potom jsi zmizel…na orlíku jsme byli taky – bahenní lázně
jel sem dospelackou jak jinak, prvni 4 hodiny dobry, pak mi lehce seklo :-( shit…ale beru to v pohode…malevil se mi nikdy moc nedaril, letos to bylo hezky, suchy..kolo fungovalo tak jak ma :-) dobra priprava na beskydy
tak to se uz tesim, budeme tam celej vikend… Mas naplanovanej docela dobrej zavodni zaprah na kveten, ale proti tomu co Vas ceka to asi bude pohoda :)
jsem na tom zvedavej, beskydy,sudety jsou jasny, pak se uvidi jak na tom budu..pripadne neco vynecham, zas si pak skoro cely leto nezazavodim – bude mi to chybet :-)
Jedem vyhrát enduro. Teda já ho jenom jedu. Ale jeden z kolegů to schnitzelům snad vezme;)
ou jé! Ráda bych se přijela podívat.
Nejedete?:(
No přihlášený nejsme a jestli mám dobrý info, tak už se přihlašovat nedá(?).
Dá se přihlásit na místě, za příplatek 150 kč.
I na místě přihlášený dostane startovní balíček.
Uzávěrka přihlášek je 10.06.2012. V případě, že se nestihnete přihlásit, můžete tak učinit přímo na místě v den konání závodu a uhradit startovné hotově (+150 CZK poplatek), možno jak v EUR, tak i CZK.
Mno, vzhledem k tomu, že jsem se spletla o týden, tak stejně nejedem, bo mám v po 2 zkoušky :-) Ale někomu se to info hodit může ;-)
Pokud vim tak enduro bylo plný minimálně před měsícem, spíš dřív…
To vám fandím, už jste tam byli? Teď se s klukama chystáme na náš první enduro závod v Koutech, tak jestli se nám to zalíbí, tak bysme příští rok mohli vyjet i za hranice. Budeš mít z toho nějaký report? docela by mě to zajímalo.
My ještě ne, ale spřátellená enduro banda z Teplic už to loni jela. Blbý, že to schválně „nikoho“ nenechají najíždět, takže je pak zvýhodněnej místní borec…
Něco tentokrát snad napíšu, poslední dobou jsem vždycky neměl čas a pak už mi to přišlo zase tak neaktuální, že jsem na to kašlal.
Kouty jsem chtěl jet taky, když je Rob značil, ale jedeme do Francie.
Jak budete ve francii ?
Nevite jestli to tam zustane natrasovano i po zavode? 1.7. se tam nedostanu, ale klidne bych si to pak projel
Jen to tem skopcakum nandejte!