Máte někdo zkušenosti těmato vidlicema? váha slušná, cena slušná…
Máte někdo zkušenosti těmato vidlicema? váha slušná, cena slušná…
ještě odkaz www.bikesport.cz/detail.php?… že já na to vždycky zapomenu:(
Myslim, ze s Durinom este skusenost nebude mat nikto – vzhladom k novinke. Ja jazdim tento rok Menju 2007 a spokojnost. Durin v tejto farbe a vahe vyzera velmi zaujimavo…ale jedine 100mm.
proč jedině 100mm?
Pretoze pokial nemas vyslovene zavodne ambicie,tak 100mm dava predsa len vacsiu davku pohodlia a vyuzitia chodu vidlice. A vahovy rozdiel je zanedbatelny…
vidlice půjde ma čistě závodní speciál (který bude kompletní na jaře), proto 80mm.
ale nakonec jsem vzal SID World Cup – zvítězila ověřená kvalita, i když cena je jinde…
O8 ?
07, za 08 bych ty prachy nedal, ale je to na lehkou váhu jezdce, takže strach nemám…
uz vis pribliznou cenu ? porad nevim co budu mit pristi rok za vidlu…
na některém Českém e-shopu už ji mají v nabídce tuším 27 :-(
fiha, no paleta, jeste tedy chvilku pockam :-)
no ted sem koukal 28 200,– …ale i týmová SIDa tam mají za 18 000,– ono to pak tak horký nebude ;-)
V profilu máš SID Team…ne WC
ano, je tam rozdíl v karbonové korunce :-)
bavil jsem se o SIDu jako takovém- 28 mm nohy…nic víc, nezohledñoval jsem kosmetické úpravy..
vím, jen jsem zapomněl připojit smějící se hlavu:)
no dobrá ale co má společného můj SID v profilu s cenou sida na příští rok, to´t otázka :-) jinak přeju at SIDka slouží taky tak dobře jako mě.
vůbec nic:)
ok
jo a ještě jem ted trošku nepochopil tu reakci :-)
víš, co je to legrace??
vím :-)
i vosumnact za teamoveho sida je nejak moc, kam to koukas ? ofiko dovozce ?
nee, kupodivu že k žitnýmu neee, ale na kupkolo ho maj za 18, takk třeba pak pudou o šest tisíc dolů no ;-)
za ještě nižší cenu je WC, taky se mi zdá ta cena mimo…
nechapu, pritom od pohledu se od 07 nelisi…
ze jo, já si jen nebyl jistej, jestli to tam není provizorně, jestli nemaj mít všechny sdiky na 08 32 mm nohy???
to mam mit tusim jen WC – taky jedinej sidour co je jen na disc
hmmm tak pak nevim proč ta cena je o tolik vyšší…jen jestli se jim nepomíchalo označení roku 2008 do ceny :-)
ne všichni Sidi 08 mají 32mm nohy – staré by se nemly dělat
navic koukam ze ani nema zamykani z riditek…
srryy ctu blbe :-(
myslím, že jsme (podle tvé fotky v profilu) za váma stáli řadu na wapku v Trutnově, byl jsi už v civilu v kožené bundě, mám pocit…
ne ne, sice sem tam nekde postaval u Wapky, ale jeste „kuzi“ myslim tim v dresu a kalhotech pekne od bahna :-)…
myslím, že jste tam stáli z Janou Martínkovou a něco důležitého jste probírali…
nj tak to sem byl ja, ale ja byl jeste v dresu, v kozeny budne to tak typuju na Jarina…
tak asi jo, ale svět je malý…
www.kupkolo.cz/…mm_3150.html třeba tady, cena je šílená, mám novou 07 – cena pod 20, a vo tom to je:)
no jo, jenže ta novýá má „cool“ kousíčky uhlí v nohách a taky je 32 mm
nepochybuji o tom, že je jiná možná lepší, ale jak píšu WC07 jsem nebral pro sebe a na 53kg je více než ideální i přes 28mm nohy nebo myslíš, že ne??
no vzhledem k tomu že jí sám používám a to se vší spokojeností třetím rokem, tak nemůžu nesouhlasit…ale mám o 15 kg víc ;-)
tak to si mě uklidnil:) teď vím, že jsem nekoupil „zajíce v pytli“:)
no hezky no, za tu cenu jsou skoro dve 07 :-(, ale tak pamatuju kdy stal nejlepsi sid i 35 :-(
ty ještě nejsou :-)
už jsou nabízeny, ale dostupnost na dotaz…
ja ji mel v ruce, to ze se neda obednat ani nevim, ale verim ze bych ji sehnal…
oficielní dostupnost únor 2008 ale znáš to :-)
jasne :-)))
Taky o ni premejslim, ale zkusenosti asi moc jeste nebudou. Na sport lifu to meli jenom ve vitrine nebo na kolech co nebyli na zemi, tak se to nedalo zkusit :( Neco pisou treba tady: www.bikeradar.com/…ork-08-22867 www.pinkbike.com/…s-forks.html
Uuuuuu. Tak to až si budu kupovat pořádnou vidli za Recona, tak bude zase dilema…