Vidím, že vedle založili Mamut bike, tak já zakládám Mamut Tour. Je to
ve stejný den, ale na silnici. Zasvěcení vědí… ;)
Já jedu 135km. Tak co jedete ? A kolik ? ;)
Vidím, že vedle založili Mamut bike, tak já zakládám Mamut Tour. Je to
ve stejný den, ale na silnici. Zasvěcení vědí… ;)
Já jedu 135km. Tak co jedete ? A kolik ? ;)
pokud se umoudří počasí vyrazim na 135. Představa, že bych jel přes půl republiky, kvuli tomu abych strávil 5 hodin na dešti mě zatim neláká.
Na vikend bude pekne :-)
No to doufám … ;) Poslední dva závody jsem absolvoval v dešti a potřetí opravdu netoužím … ;)
Hmm, čekal jsem, že Vás moc nebude … :D:D
bedna jistá ne :)
Hmm, asi ne. Je tam kategori 15–29 let. To nemám zrovna největší šance … ;)
Ahoj, jedu 135. V me kategorii jsem zatim skoro sama. Docela me prekvapuje jak malo lidi se zatim nahlasilo.
Buď ráda, aspoň budeš na bedně… ;)
BTW: Nevíš náhodou něco o letošním silničním Velo Campu. Nikde nemůžu nic najít a už jsem celkem nervózní … :D
Termin vim, ma byt od 29.7. Ale oficialne to nikde neni, mam to od Matejky. Ted jsem mu ale psala – minuly tyden, jak to vypada s obsazenosti, a bez reakce. Pavel ceka na odpoved uz snad mesic. Tak nevim, jestli Matejka nestiha…
Super, díky moc. Se dívám, že termín o měsíc později. To je jedno, aspoň bude jistější počasí. ;) Už jsem myslel, že jsem to propásl. Možná mu zkusím taky napsat ať ho trochu popoženu. :D
No tak jsi mel s tou bednou pravdu :-) Bylo to super, moc se mi to libilo. Jen ten vitr na poslednich cca 50 km byl hrozny. Z prvni maratonske medaile mam velkou radost, i kdyz tam nebyla konkurence :-)
V tom větru jsem myslel, že umřu. Dojížděli jsme ve 4 a bylo to peklo. Ty kostky na konec taky nebyl nejlepší nápad. Zvlášť, když se to po nich smaží 40km/h … :D:D
Tak o větru mi povídej, v Orách mě utrhli a já jel až na občerstvovačku sám.
preco? po kockach (az myslis dlazdice) a podobnych povrchoch sa podstatne lepsie ide 40 nez trebars 12 alebo 10 km/h. aspon mne urcite
Já nejsem ty … :P
Nenasel jsi nekde fotky?
Ale je to tak :-)
sak to, aspon pre mna je prijemnejsie takymi povrchmi prefrcat, doslova to preletet nez sa trmacat 10 alebo kolko po nich a „vychutnavat“ si kazdu jamu, hrb a pod. v tej vyssej rychlosti to tak necitis. ale zase, oni maju tie ziletky, tak tam neviem. ja som nikdy na ziletke nejazdil, mozno je to dost rozdiel
To si piš, že je to rozdíl, na silničce cítíš každý hrbolek a proto čím dřív máš kostky za sebou, tím líp ?-)
Nemůžu se nepochlubit. :D Celkově 20. místo a v kategorii, která byla 15 – 29 let 11. místo. To si myslím, že je super… ;)
Závod se mi moc líbil. První zkušenost s tímto typem. Příští rok si to asi zopakuju … ;)
gratulace. A ať ti to jezdí i nadále.
Díky moc. Vážím si toho … ;)
tak mi na stým kilometru někdo drbl do šaltru a praskla mi patka.Škoda,byl jsem v prvním balíku…
tak to je fakt smula :-(
Jedete letos někdo? Je to hodně kopcovitý? Chci jet dlouhou.