Zdar,
na kolik nafoukat tuto vidli prosim pri váze 73 kg?Diky chlapi.
Zdar,
na kolik nafoukat tuto vidli prosim pri váze 73 kg?Diky chlapi.
Jedna se o 26 palcu.
Tak akorat.
Diky Vileme,co je tak akorat?
Tak abys nechodil po dorazech a vyuzival zdvih.
Jo to chapu,ale ja mel jedinou vzduchovku Revelation 130 a foukala se jinak.Manitou sou pry mekci.Do ted sem jezdil pruzinu Manitou.Ale sla uz do kopru.
Vim ze tabulky se nemaji brat doslova.Ale asi bude lepsi dofoukavat dle pocitu a chovani ne?
a to si inzenyri z RS mysleli, ze lidi neumej nafoukat DA… a on i ten jeden ventilek muze bejt obcas koukam problem:)))
Dekuji screte,stavim si kola sam,vsechno servisuju a fakt nemam problem priznat,ze neco nevim.:-)
clovek by rekl, ze je tohle zaklad, ale asi ne…
Nafoukej dle tabulky a pak lad dle tvyho pocitu, bud pridej, kdyz budes chodit moc po dorazu… anebo naopak ufoukni, kdyz nebudes vyuzivat plny zdvih… OK?
Jo a kluci,zadnou tabulku sem nenasel. Chtel sem jen vedet osobni zkusenosti.Vim,ze je to individualni a jen sem se chtel nekde odrazit…
A manual jsi zkousel najit?
Coz tohle vsechno vim.Nejsem uplnej novic.Jen proste tabulka neni na tenhle model.Nasel jsem jen SPV a to nemam.
to ti nikdo nepovi, kdyz nevime, je to ram od ramu treba i trochu jiny…
A 50–70% telesny vahy mi prijde fakt malo.
tvl, tak nemas tabulku no a? tak neco nafoukej a pak uvidis, bud to bude moc nebo malo:))
Ale i tak dik.Proste nafouknu tak,aby pruzila a nekopala a vyuzil sem plnej zdvih.Coz zjistim jen tak,ze budu zkouset.
kopani s tim nema nic spolecnyho!
Tak kopani snad neni zalezitosti nafoukani, ne?
Sem cetl,ze kdyz malo nafouknes,tak jde rychle zpet a nazyvali to tam kopani.Tot vse.
Ze Ti to jako narazi do rukou.Nevim.Fakt u vidluc jsem v koncich.Myslim vzduchovky ciste.Pruziny sem si delal sam jak nic.
Nebo je to odskok kluci,sorry,spatne sem napsal.Jasne moje blbost.
tak když ti šly pružiny, tak ber tlak jako průměr drátu dvou a více různých pružin seriově a máš to hned.
Dik,tak sem o tom nepremyslel.