Zdar jenom by mne zajímalo kde můžu najít manuál na tuhle sadu.všecho je v poho,akorát nevím jak na ty páky s tím vnitàním vedením lanek.nevím kudy atd.díky zdar.
Zdar jenom by mne zajímalo kde můžu najít manuál na tuhle sadu.všecho je v poho,akorát nevím jak na ty páky s tím vnitàním vedením lanek.nevím kudy atd.díky zdar.
Přímo na stránkách výrobce rybářských potřeb http://techdocs.shimano.com/…30702876.pdf
musíš pořadně stahnout tu gumu…trochu sily a jde to taky sem nad tím chvili uvažoval :)
vo viacerych clankoch som cital ze ide nastavit vzdialenost pak od riaditok. netusite niekto kde a ako? v ziadnej dokumentacii som to nenasiel a nijaky srob na podobny ucel tam nevidim. sa tam snad vkladaju take gumove podlozky(absolutne nezohantelne) jak pri tiagre? ci nejak inak? mam sice hrube a pomerne silne prsty ale kratke takze nech sa s nastavenim hram jak chcem furt su mi daleko. dik.
Ano vkládají se tam takové gumové klínky, které tvoří doraz a tím je páka blíže k řídítku. Nejde to plynule. Jsou jen dvě polohy – sklínky a bez. Ty gumové vložky mi snad někde leží doma.
jsou dvě vložky, takže polohy jsou tři: bez, s 5mm a s 10mm
a nechces sa ich zbavit? zaplatil bych ti tak aby sa ti oplatilo to dat do oblaky a odniest na postu.